Live

Video Cum a reacționat femeia care a sesizat CCR cu privire la candidatura Dianei Șoșoacă după decizia Curții: „Voi deschide o șampanie”

Data actualizării: Data publicării:
Amalia Bellantoni, femeia care a sesizat Curtea Constituțională cu privire la candidatura Dianei Șoșoacă FOTO Captură Video / Facebook

Amalia Bellantoni, femeia care a sesizat Curtea Constituțională cu privire la candidatura Dianei Șoșoacă, a sărbătorit sâmbătă seara decizia CCR în privința președintelui SOS România. Aceasta a făcut un live pe Facebook în care a spus despre Șoșoacă că „nu are ce căuta” în cursa prezidențială.

La scurt timp după anunțul CCR privind Diana Șoșoacă, Amalia Bellantoni, cea care a depus o sesizare la Curte, a sărbătorit într-un live de 15 minute pe Facebook anunțul. Ea i-a mulțumit lui Dumnezeu și a spus despre Diana Șoșoacă că nu are „ce căuta” la alegerile prezidențiale și că a „dus naționalismul în derâdere”.

„La masa asta stătea Diana Șoșoacă și ne spunea ce înseamnă să fii patriot. Azi mulțumesc lui Dumnezeu și judecătorilor de la CCR pentru că au analizat probele depuse”, a mai afirmat ea.

„Am demonstrat că semnăturile au fost false (...) Mulțumesc tuturor celor cu care am făcut echipă, ca să luptăm împotriva acestui monstru care a fost creat în politica românească. Mulțumesc bunului Dumnezeu că ne-a salvat. Voi deschide o șampanie”, a mai afirmat femeia.

„Am demonstrat că semnăturile au fost false, că ea (n.red – Diana Șoșoacă) nu are ce căuta să reprezinte România nicăieri. Ceea ce a făcut Diana Șoșoacă pentru români, până în momentul de față, a fost doar o mare minciună, o mare derâdere. Spun un singur lucru: să ne ajute Dumnezeu să avem un președinte adevărat”, a mai declarat Amalia Bellantoni.

Curtea Constituţională a anunţat sâmbătă seară, într-un comunicat oficial, că, în urma deliberărilor, cu majoritate de voturi, a admis contestaţiile formulate de Amalia Bellantoni şi de Mihai Gheorghe Ursa şi a anulat Decizia Biroului Electoral Central nr.18/D din 3 octombrie 2024 privind înregistrarea candidaturii şi a semnului electoral ale Dianei Iovanovici-Şoşoacă la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024.

Editor : I.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

VIDEO Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Elena Lasconi, despre ÎPS Teodosie: Aripa rusă din Biserica Ortodoxă. Ar fi trebuit de mult timp exclus

L-ar numi Lasconi pe Ciolacu premier? „Sunt convinsă că aș putea să lucrez cu oricine, dar nu cu pro-rușii”

Ciolacu: CCR să prezinte rapid motivarea în cazul Dianei Șoșoacă. Rolul său este de a apăra candidaţii şi dreptul lor de a fi aleși

Alegeri prezidenţiale 2024: 18 candidați s-au înscris la BEC. Termenul pentru depunerea candidaturilor s-a încheiat

Partenerii noștri