Live

Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Data actualizării: Data publicării:
Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Foto: Captură Digi24

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat mortal, joi, 24 octombrie, în parcarea subterană a unui mall din municipiul Constanţa. Trei persoane sunt suspecte în acest caz, aflându-se în custodia polițiștilor.

 

 

Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 12, când patru bărbați au început să se certe în interiorul centrului comercial. Cearta s-a mutat în parcarea mall-ului, unde unul dintre tineri a fost înjunghiat. Ceilalți trei au fugit imediat de la fața locului.

Martorii, șocați de ce au văzut, au sunat imediat la 112 și mai multe echipaje de la ambulanță au ajuns la locul faptei. Medicii l-au resuscitat pe bărbat, însă fără rezultat.

”La data de 24.10.2024, în jurul orei 11.55, poliţiştii Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic, de mai multe persoane, cu un obiect tăietor-înţepător, în parcarea subterană a unui mall. Ulterior, persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi părăsit zona”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Cei trei suspecți au fugit de la fața locului, însă au fost prinși de polițiști la scurt timp.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„De ce îngăduie Dumnezeu suferința copiilor nevinovați”. Răspunsul lui IPS Teodosie

Fiica milionarului din Arad și alți doi complici au fost reținuți pentru omor calificat. Cum a fost plănuit asasinatul

Motivul pentru care fiica milionarului din Arad ar fi decis să-și omoare tatăl. Laura Crișan, adusă la audieri în București

Un rus care trăia în Germania de 20 de ani a ucis doi militari ucraineni veniți pentru tratarea unor răni. El a fost trimis în judecată

Partenerii noștri