Live

Video Cozi kilometrice de camioane la granița cu Bulgaria. Șoferii așteaptă sute de minute să treacă Vama Calafat

Data actualizării: Data publicării:
Este haos sâmbătă la ieșirea din țară pe la Vama Calafat. Foto: Captură video Digi24

Este haos sâmbătă dimineața la ieșirea din țară pe la Vama Calafat. Cozile de tiruri se întind pe 14 kilometri, iar șoferii au de așteptat peste 240 de minute.

Elena Alexandru, jurnalistă Digi24: Cozile se întind pe 14 kilometri, au ajuns până în localitatea Maglavit, din județul Dolj. Din Calafat până acolo sunt sute de tiruri care așteaptă pentru a iei din țara noastră. Sunt cozi și pe sensul de intrare în țara noastră, dar acolo timpul de așteptare este undeva la 60-70 de minute. Pe sensul de ieșire din România timpul de așteptare a ajuns să depășească 240 de minute.

Șoferii sunt disperați pentru că sunt nevoiți, spuneau mulți dintre ei, să aștepte și două zile pentru a ieși din țara noastră. Foarte mulți așteaptă ore întregi pentru a ieși din țară. Au marfă, iar în Vama Calafat se fac controale amănunțite, pe patru artere, atât pe sensul de intrare în țară, cât și pe sensul de ieșire. La autoturisme timpul de așteptare este unul mai mic, vorbim aici de 40 de minute.

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Aglomerație la patru puncte de trecere a frontierei spre Ungaria. Șoferii așteaptă și o oră să iasă din țară

Aglomerație infernală la frontieră. Jumătate de milion de oameni au trecut vama în ultimele 24 de ore

Băiețelul de 4 ani luat de stat de lângă mama sa, după o sesizare a medicului de familie, a ajuns la bunicii săi din Calafat

Anchetă la spitalul din Calafat, după moartea unui copil. Mama băiatului: „Îi făcea tratamente prin telefon. Nu a venit la spital”

Partenerii noștri