Live

Ciolacu: Analizăm, poate o parte dintre lucrările de pe Valea Oltului să se facă pe timpul nopţii

Data publicării:
Foto: Captură Digi24

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, luni, că va analiza, împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, posibilitatea ca o parte dintre lucrările de pe Valea Oltului să se facă pe timpul nopţii.

Ciolacu a fost întrebat, la sediul central al PSD, ce părere are despre protestele şoferilor care au apărut în urma închiderii circulaţiei pe Valea Oltului.

"Se creează un disconfort. Am văzut nişte imagini că au căzut nişte stânci. Totuşi viaţa este prioritară, ca şi în cazul drogurilor. Cred că dreptul la viaţă este primul drept pe care îl avem. Împreună cu domnul Grindeanu analizăm, chiar poate parte dintre lucrări să se facă pe timpul nopţii, dar ele trebuie făcute. Era evident că se va crea un disconfort, categoric, dar şi acel drum... Nu putem risca viaţa şoferilor, să pice stânci peste ei", a subliniat prim-ministrul, citat de Agerpres.

Ministrul Grindeanu a anunţat săptămâna trecută că, din 8 iulie, circulaţia rutieră pe Valea Oltului se închide o lună, pe timpul zilei. El a afirmat că impunerea de restricţii de circulaţie pe Valea Oltului este singura soluţie pentru construcţia autostrăzii Sibiu - Piteşti, măsura fiind necesară atât pentru protecţia celor din trafic, cât şi pentru încadrarea în termenul prevăzut pentru finalizarea acesteia.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

CCR a validat și candidaturile lui Geoană, Orban și Ciolacu. Contestațiile au fost respinse

Florin Roman (PNL), după eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni: „O făcătură marca PSD”

Elena Lasconi, după anularea candidaturii Dianei Șoșoacă: Pare un vis împlinit pentru Marcel Ciolacu

Guvernul va trimite la Bruxelles o evaluare a pagubelor de la inundațiile din județul Galați, anunță Ciolacu. Ce sumă va obține România

Partenerii noștri