Live

Cine sunt cei 3 oameni găsiți morți lângă piscina gonflabilă, în Cluj. O instalație electrică improvizată le-a adus sfârșitul

Data actualizării: Data publicării:
Trei membri ai unei familii din Cluj-Napoca au fost găsiți morți lângă piscina gonflabilă din curte. Sursa foto: cluj24.ro

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul familiei care a fost găsită decedată în Cluj, lângă o piscină gonflabilă. Un bărbat de 46 de ani, fost director de bancă, și părinții lui de 74 și 76 de ani și-au găsit sfârșitul după ce s-au electrocutat pe rând, din cauza unei instalații electrice improvizate. Tragedia, scrie Știri de Cluj, a fost descoperită de un vecin, care a sunat imediat la 112.

O.M., în vârstă de 46 de ani, era considerat de prieteni un "om extraordinar". Economist de profesie și fost director de bancă, bărbatul nu era căsătorit și nici nu avea copii, scrie sursa citată. Obișnuia adesea să-și petreacă timpul liber cu părinții săi, în vârstă de 74 și 76 de ani.

La fel s-a întâmplat și marți spre seară, când cei 3 au vrut să se răcorească într-o piscină gonflabilă, pe care o aveau în curtea casei din colonia Sopor, Cluj-Napoca.

Relaxarea s-a transformat, însă, într-o tragedie. Aceștia s-au electrocutat pe rând din cauza unei instalații electrice improvizate, scrie sursa citată.

Deasupra bazinului din curte treceau mai multe fire de curent. Fiul era în apă, când unul dintre fire s-a rupt. El a fost primul care s-a electrocutat. Mama lui, în vârstă de 74 de ani, a sărit să-l salveze, dar curentul a trecut și prin corpul ei. Tatăl, în vârstă de 76 de ani, martor la scenele teribile, a fost ultimul care a încercat să-și scoată familia din apă, însă a murit și el.

Tragedia a fost descoperită de un vecin, care a sunat la 112, după ce nu a reușit să ia legătura telefonic cu membrii familiei. Poliția, sosită de urgență, a găsit cele trei victime îmbrăcate în costume de baie, fără viață, lângă piscina gonflabilă.

"La data de 18 iunie, în jurul orei 22:04, Poliţia Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel SNUAU 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la apeluri. Echipa operativă sosită la faţa locului a găsit trei persoane decedate, în curtea imobilului. Este vorba de doi bărbaţi de 76 de ani, respectiv 46 de ani şi de o femeie de 74 de ani. Trupurile neînsufleţite au fost transportate IML Cluj, pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei decesului", au transmis, miercuri, reprezentanții IPJ Cluj.

Trupurile lor au fost transportate la Institutul de Medicină legală din Cluj pentru a se stabili cu exactitate cauza morții.

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cercetători din Cluj dezvoltă o metodă revoluționară de înţelegere a activităţii creierului

Papa a expulzat un episcop și mai mulți preoți din Peru pentru abuzuri fizice petrecute „cu sadism și violență”. Ce ascunde scandalul

Anchetă a poliţiştilor, după ce un bărbat din Năvodari a legat câinele de maşină şi circula cu el prin oraş

Bătaia din Pantelimon: trei agresori, căutați în continuare de polițiști. Au fost dați în urmărire și la frontieră

Partenerii noștri