Live

Video Caz șocant în București. Minoră traficată de propriii părinți

Data actualizării: Data publicării:
O copilă de 14 ani a fost obligată de părinți să întrețină relații sexuale cu un bărbat de 33 de ani FOTO: Shutterstock

O fată de 14 ani ar fi fost traficată chiar de propriii părinți. Copila a fost trimisă în brațele agresorului, care acum are 33 de ani, încă de când ea avea doar nouă ani. Părinții au fost de acord ca bărbatul să întrețină relații sexuale cu fiica lor pentru că îi întreținea, spun anchetatorii. Ba mai mult decât atât, părinții au fost de acord ca bărbatul să se mute la ei acasă și să întrețină astfel, raporturi sexuale dese cu minora. 

Totul ar fi ieșit la iveală după ce polițiștii s-au sesizat în urma unor informații. Procurorii au mers la părinți acasă, dar și la agresor, unde au făcut percheziții, după care toți trei au fost duși la audieri să dea mai multe explicații în fața anchetatorilor. 

Andreea Burghelea: „Polițiștii au deschis un dosar penal după ce au primit informații că fata era traficată chiar de părinții ei. De mai bine de cinci ani se întâmpla acest lucru, de pe vremea când fata avea doar 9 ani. Fata ar fi fost obligată să întrețină relații sexuale cu un bărbat în vârstă de 33 de ani și anchetatorii au informații ca părinții fetei au recurs la acest gest șocant pentru că bărbatul îi întreținea, le oferea constant bani în schimbul favorurilor sexuale. Procurorii au făcut și percheziții acasă la părinți, dar și la agresor. Toți trei au fost duși la audieri și au dat mai multe explicații în fața polițiștilor. Anchetatorii au aflat inclusiv că părinții l-au primit pe agresor în casă, să stea cu ei și i-au permis acestuia să întrețină relații intime cu fata. După sesizarea polițiștilor, copila de 14 ani a fost luată de protecția copilului”

Editor : Andreea Burghelea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO. Tânără de 17 ani, decedată în urma unui accident rutier. Șoferul vinovat avea permisul de doar 4 zile

Român condamnat în Italia la 10 ani și 8 luni de închisoare, reținut în Dolj. Ar fi obligat o fată de 14 ani să se prostitueze

Un profesor pensionar a fost reținut după ce a agresat sexual o fată de 14 ani care venise la el pentru meditații

Doi minori din Olt au fost arestați după ce au racolat o fată de 13 ani, au obligat-o să se prostitueze și au filmat-o

Partenerii noștri