Live

Bătaie pe stradă în Chitila, între membri din aceeaşi familie. Un bărbat a ajuns la spital și trei la Poliţie

Data publicării:
FOTO: Shutterstock

Mai mulţi bărbaţi din aceeaşi familie s-au bătut, miercuri seară, pe o stradă din Chitila. O persoană a fost transportată la spital, iar trei au ajuns la Poliţie.

”La data de 02 octombrie a.c., în jurul orei 20:17, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgentă 112 cu privire la faptul că pe o stradă din oraşul Chitila are loc un scandal între mai multe persoane. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, respectiv pe fondul unor discuţii contradictorii, între mai mulţi bărbaţi din aceeaşi familie, a izbucnit un conflict spontan, aceştia lovindu-se reciproc”, a transmis, miercuri seară, IPJ Ilfov.

Sursa citată de News.ro a precizat că o persoană a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, iar trei persoane se află în custodia Poliţiei la acest moment.

”Poliţiştii ilfoveni efectuează verificări pentru stabilirea tuturor cauzelor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis sursa citată.

 

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Percheziții de amploare după bătaia din Pantelimon. Sute de polițiști, drone și un elicopter i-au căutat pe cei implicați în conflict

Bătaia din Pantelimon: trei agresori, căutați în continuare de polițiști. Au fost dați în urmărire și la frontieră

Audieri maraton și filtre cu 400 de polițiști după bătaia din Pantelimon continuată la spital. Martor: „N-am avut curajul să ies afară”

Detalii despre scandalul din Pantelimon: 40 de minute între bătaia din stradă și conflictul din spital. Ce a făcut Poliția

Partenerii noștri