Live

Video Alertă în Alba Iulia, după ce o țeavă de gaz a luat foc. De la ce a pornit incendiul

Data publicării:
Mai mulți copaci ornamentali și o instalație de gaz au luat foc în Alba Iulia. Sursa foto: Alba24.ro

Pericol major în Alba Iulia, din cauza unei țevi de gaz în flăcări. Când au văzut focul, localnicii au sunat disperați la 112. Două echipaje de pompieri au intervenit de urgență acolo, întrucât incendiul amenința să se extindă și la locuințele învecinate.

Apelul la 112 a fost dat vineri, 12 iulie, în jurul orei 15:20. Un localnic sesiza că pe strada Lalelelor mai mulți copaci ornamentali au luat foc. În doar câteva minute, flăcările s-au extins și la țeava de gaz din apropiere.

Incendiul, scrie Alba24.ro, ar fi pornit de la scânteile care au sărit în urma folosirii unui flex. Potrivit unor martori oculari, în curte se lucra cu un flex, iar scânteile au sărit în copacii ornamentali, care s-au aprins instant.

 

Editor : Izabela Zaharia

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pericolul de pe acoperiș: trei din 10 case ard din cauza hornurilor defecte sau necurățate. Avertismentul specialiștilor

România trimite pompieri în Grecia pentru a stinge unul dintre cele mai mari incendii de vegetație din acest an

Bărbat mort, după ce a fost prins sub un mal de pământ în timp ce săpa o fântână. Intervenţia salvatorilor a durat zece ore

Cum arată scara blocului din Adjud zguduit de explozie. Locatari disperați: "Bubuitura a fost la 4 și ia uitați la parter ce e!"

Partenerii noștri