Live

Video Ziua Z: 120 de percheziții ale DIICOT, în nouă acțiuni operative privind traficul de droguri și spălarea banilor

Data actualizării: Data publicării:
Polițiștii și procurorii fac percheziții în mai multe județe din țară. FOTO: DIICOT

Poliţişti şi procurori DIICOT desfăşoară, joi dimineaţă, nouă acţiuni operative pentru combaterea traficului de droguri, operaţiunilor cu noi substanţe psihoactive şi spălării banilor, fiind puse în aplicare 120 de mandate de percheziţie, informează News.ro.

„Astăzi, în cadrul unei operaţiuni complexe, declanşată ieri sub denumirea generică «Ziua Z», procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism împreună cu Poliţia Română şi Poliţia de Frontieră, cu sprijinul Jandarmeriei Române, desfăşoară activităţi în cadrul a 9 acţiuni operative, pentru combaterea traficului de droguri, operaţiunilor cu noi substanţe psihoactive şi spălării banilor (contrabandă cu ţigarete), fiind puse în aplicare 120 de mandate de percheziţie domiciliară”, a transmis, joi dimineaţă, DIICOT.

Acţiunile au loc pentru obţinerea de probe vizând activitatea ilegală a grupurilor de criminalitate organizată şi a altor persoane implicate în săvârşirea de infracţiuni asociate criminalităţii organizate, pentru tragerea lor la răspundere penală, precum şi identificarea bunurilor susceptibile a fi confiscate sau destinate recuperării prejudiciilor.

Editor : B.E.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”, de nerecunoscut: transformare radicală! ”Nu poate fi ea” / ”Incredibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polițist din Giurgiu, reținut pentru trafic de droguri. În același dosar sunt cercetate alte două persoane

Percheziții într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism: o tânără din Brăila, racolată și obligată să se prostitueze

Percheziții DNA în Suceava la medici acuzați că ar fi luat mită și pentru că ar fi favorizat anumite angajări

Caz de sclavie la o stână din Covasna. Victimele au fost racolate din gări din Brașov și București

Partenerii noștri