Live

Video Vila în care a fost ucis afaceristul sibian Adrian Kreiner a fost scoasă la vânzare. Prețul cerut de agenția imobiliară

Data actualizării: Data publicării:
Vila de lux în care a fost ucis omul de afaceri, Adrian Kreiner, a fost scoasă la vânzare. Foto: Captură Digi4/ Facebook

Casa afaceristului sibian Adrian Kreiner a fost scoasă la vânzare la un preț de peste 2 milioane de euro, la aproape un an de la crima care a șocat întreaga țară. Anchetatorii nu au reușit încă să dea de urma principalului suspect, cel care a pus la cale atacul. 

Vila de lux a afaceristului din Sibiu a fost construită în anul 2015 și se vinde la prețul de 2,1 milioane de euro, fiind una dintre cele mai scumpe proprietăți din județ. Vila are o suprafață de peste 450m² și are un teren de peste 700m², iar clădirea beneficiază de multiple facilități de lux și se vinde complet mobilată și utilată.

În anunțul publicat de o agenție imobiliară scrie că vila are un living la parter, bucătărie, baie de serviciu, cameră tehnică și un garaj încăpător, iar la etaj două dormitoare matrimoniale, un birou, o spălătorie, o baie spațioasă, terasă și o baie de serviciu.

În plus, în anunț se specifică faptul că este vorba despre o casă inteligentă, cu sisteme automatizate pentru iluminat, climatizare, sistem anti-efracție și supraveghere video.

Adrian Kreiner a fost omorât în bătaie de trei indivizi în luna noiembrie a anului trecut. Cei trei agresori purtau cagule în timpul atacului și au furat mai multe obiecte de valoare din casa afaceristului, după ce l-au bătut crunt. Fiica lui Kreiner, care avea vârsta de 23 de ani la acel moment, a fost și ea bruscată și amenințată cu pistolul.

Adrian Kreiner era un om de succes, fiind fondatorul și administratorul unei companii care produce piese şi componente pentru industria auto.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie din SUA a fost decapitată de propriul său fiu. Familia o aștepta la o petrecere surpriză de ziua ei

Cazul macabru care a șocat Africa de Sud: Două femei de culoare au fost ucise de un fermier și date la porci

Etapă nouă în ancheta uciderii dentistei Marina Gavril din Brăila: suspectul va asista la punerea sub sechestru a locuinței sale

Descoperire macabră în București. Cadavrul unui bărbat a fost cărat într-un cărucior de cumpărături și aruncat pe un câmp

Partenerii noștri