Live

Unul dintre polițiștii care i-au prins pe suspecții crimei din Vaslui este Marian Godină. Cum a descris urmărirea

Data actualizării: Data publicării:
Marian Godină alături de unul dintre suspecții crimei din Vaslui, prinși la Brașov. Foto: Facebook / Poliția Română

Suspecții crimei din localitatea Pungeși, din Vaslui, au fost prinși de polițiștii din Brașov. Unul dintre ei este Marian Godină, care a descris urmărirea suspecților în cadrul paginii sale de pe rețeaua socială Facebook. 

Unul dintre polițiștii care au prins suspecții care au pus un cadavru într-un geamantan pe care l-au cărat mai apoi prin sat este Marian Godină. Acesta a scris pe pagina sa de pe rețeaua socială Facebook o descriere a modului în care a urmărit și a prins suspecții. 

„Să mai spună cineva că nu poți fi și tată în concediu de creștere a copilului, și polițist la forțele speciale. Am sprintat după ei ca atunci când e pe foc laptele Măriucăi și dă în clocot”, a scris polițistul în cadrul postării. 

Suspecții vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. Cercetările din acest caz șocant din Vaslui continuă și s-a deschis un dosar penal pentru omor calificat. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Traficanți de droguri, prinși în flagrant de polițiști în timp ce transportau patru kilograme de heroină

Un apel la 112 a salvat din întâmplare două adolescente date dispărute. Fetele erau drogate și violate într-un apartament din Vaslui

Cum a reușit „Șacalul” să facă o nouă victimă, deși era supravegheat de polițiști după prima crimă? Primele declarații ale lui Predoiu

Crimă șocantă. O finalistă la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei

Partenerii noștri