Live

Un șofer din Ilfov a fost ucis de un client, care i-a furat mașina și apoi a incendiat-o pentru a scăpa de dovezi

Data actualizării: Data publicării:
Un taximetrist din Ilfov a fost înjunghiat mortal de un client care ulterior i-a furat mașina și a incendiat-o pentru a scăpa de dovezi. Foto: Shutterstock

Un șofer de Uber din Ilfov, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit mort într-o pădure din apropierea localității Snagov, în timp ce mașina pe care o conducea a fost incendiată lângă localitatea Brazi. Suspectul este un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Bărcănești, județul Prahova, care se află în custodia poliției.

Polițiștii au fost sesizați în noaptea de 8 spre 9 octombrie cu privire la faptul că, în apropiere de localitatea Brazi, o mașină era în flăcări. Ajunși la fața locului, polițiștii au început să aibă „suspiciuni cu privire la cauza probabilă a incendiului, cercetările fiind extinse”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Au descoperit apoi că un tânăr de 21 de ani, din comuna Bărcănești, județul Prahova, a luat o cursă de ride-share, însă pe traseu s-a certat cu șoferul și l-a ucis.

„Aprofundând cercetările, s-a stabilit faptul că tânărul în cauză s-a deplasat împreună cu șoferul autoturismului, pe raza județul Ilfov, și în urma unui conflict spontan între cei doi, conducătorul auto a fost înjunghiat de mai multe ori de pasager”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

Ulterior, polițiștii spun că tânărul s-a urcat la volanul mașinii pe care a condus-o până în localitatea Brazi, unde a incendiat-o.

„Cadavrul conducătorului auto, de 31 de ani, a fost găsit abandonat într-o zonă împădurită din apropierea localității Snagov și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, transmite sursa citată.

Tânărul în vârstă de 21 de ani se află în custodia poliției, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, urmând să fie luate măsurile legale în consecință.

Cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale Prahova și Ilfov.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un pensionar de 85 de ani a fost filmat când circula cu maşina pe contrasens pe autostradă. Poliția i-a ridicat permisul pentru 4 luni

Incendiul provocat de o lovitură ucraineană la un depozit petrolier din Crimeea încă nu a fost stins. Peste o mie de civili evacuați

Un șofer din Arad și-a spart singur mașina și i-a furat piesele, apoi a mers să reclame totul la poliție

Învățătoare din Prahova, cercetată pentru purtare abuzivă după ce a tras de păr un elev pentru că a avut o „atitudine sfidătoare”

Partenerii noștri