Live

Video Un șofer de TIR a pierdut controlul volanului și a fost aproape să cadă în Dâmbovița. Trafic blocat pe Splaiul Unirii din Capitală

Data actualizării: Data publicării:
Un șofer de TIR a pierdut controlul și a fost aproape să cadă în Dâmbovița. Foto: Captură Digi24

Un șofer de TIR a pierdut joi dimineața controlul vehiculului, a dărâmat un semafor iar mai apoi s-a oprit într-un copac, fiind foarte aproape să cadă în râul Dâmbovița. Accidentul a avut loc în intersecția Splaiul Unirii cu Calea Vitan, din Capitală, unde traficul este blocat de mai bine de cinci ore.

Traficul este restricționat în zona Târgului Vitan, iar circulația rutieră este blocată pe Splaiul Unirii. Șoferul TIR-ului venea dinspre șoseaua de centură și când a ajuns în această zonă a pierdut controlul volanului, a lovit un semafor iar mai apoi un copac. Bărbatul a fost la un pas să plonjeze în râul Dâmbovița.

În urma impactului, vehiculul a rămas blocat pe șosea, astfel că în zonă s-au format coloane de mașini, traficul fiind restricționat de mai bine de cinci ore.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție și pompieri, aceștia intervenind pentru a împrăștia nisip pe carosabil și pentru a elibera zona.

Șoferul TIR-ului a fost testat pentru consum de alcool și substanțe stupefiante, rezultatele fiind negative. El nu a fost rănit în urma accidentului.

Polițiștii ajunși la fața locului cercetează accidentul rutier, pentru a stabili cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs acesta.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Accident bizar în București. Un bărbat a lovit o femeie cu mașina, însă se pare că aceasta era deja întinsă pe asfalt

Un șofer din Ilfov a plonjat cu maşina în râul Dâmboviţa. Bărbatul a ieșit pozitiv la consumul de cocaină

România câștigă la CJUE: transportatorii rutieri internaționali scapă de obligația aducerii TIR-urilor în țară la fiecare două luni

Primarul Constanței, Vergil Chițac a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada A2

Partenerii noștri