Live

Video Un brașovean a fost prins în flagrant când ridica un colet cu cocaină trimis din Italia

Data publicării:
Un bărbat de 31 de ani din Brașov a fost prins în flagrant de autorități, miercuri, 23 octombrie, în timp ce primea un colet cu droguri de mare risc. Foto: captură foto/ YouTube Poliția Română

Un bărbat de 31 de ani din Brașov a fost prins în flagrant de autorități, miercuri, 23 octombrie, în timp ce primea un colet cu droguri de mare risc. Pachetul a venit din Italia și avea o jumătate de kilogram de cocaină ascunsă printre produse alimentare. Bărbatul recidivist se presupune că ar fi traficant de droguri și se află în arest preventiv, potrivit News.ro.

Recidivistul a fost prins în flagrant în municipiul Brașov în timp ce ridica un pachet în care era ascunsă printre diverse produse alimentare cantitatea de aproximativ 500 de grame de cocaină, care urma să fie vândută, a informat, joi, 24 octombrie, DIICOT, relatează sursa citată.

El este cercetat pentru introducerea ilegală în țară a drogurilor de mare risc, trafic de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc. A fost inițial reţinut, iar apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza unui mandat emis pe numele său de Tribunalul Braşov.

Autoritățile s-au deplasat și la locuința recidivistului, unde au găsit mai multe probe care indică posibilele ilegalități de care e acuzat.

„În urma percheziţiilor efectuate în municipiul Braşov la locuinţele inculpatului au fost identificate şi ridicate cantitatea de aproximativ 150 grame canabis, mai multe pungi autosigilante, un aparat pentru vidat, un cântar electronic, obiecte purtând urme de substanţă,  sume de bani în lei şi euro, precum şi alte mijloace de probă”, a mai precizat DIICOT într-un comunicat, preluat de sursa citată.

Acțiunile au fost desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

Editor : Andreea Stanciu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Percheziții DNA la Rapid. Cine este vizat de procurorii anticorupție. „Colaborăm cu autorităţile”, anunță clubul sportiv

Percheziții de amploare la clanurile din București, în cadrul operațiunii Jupiter: 15 persoane vor fi audiate

Brașovul a fost inclus în 25 cele mai bune locuri din lume de vizitat în 2025, de către National Geographic

Operațiunea „Jupiter" continuă. Peste 300 de percheziţii au loc în întreaga ţară

Partenerii noștri