Live

Un bărbat din Constanța a încercat să scoată 5.000 de lei de la bancomat, dar nu a reușit. Apoi a avut o mare surpriză

Data publicării:
Foto: Profimedia

Un bărbat din localitatea constănțeană Valu lui Traian a vrut să retragă 5.000 de lei de la bancă, dar tranzacția a dat eroare. Bărbatul a plecat, dar banii au fost eliberați de bancomat în urma lui, potrivit unui comunicat al IPJ Constanța citat de Replica Online.

„În urmă cu trei zile, domnul Constantin a vrut să scoată 5.000 de lei dintr-un bancomat, dar acesta a dat eroare. Așa că a plecat, spunându-și că va încerca în ziua următoare. Numai că, în urma lui, bancomatul a eliberat suma respectivă, pe care a găsit-o un bărbat din comuna Valu lui Traian”, se arată în comunicatul IPJ.

„Omul a dus banii direct la postul de poliție. Astăzi, polițiștii l-au identificat pe proprietarul banilor și i-au restituit cei 5.000 de lei. Nu vă putem descrie în cuvinte bucuria lui, dar și a colegilor noștri!”, se mai arată în comunicat.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Experții critică ordonanța privind testele antidrog: „Sunt aceleași teste false, dar a fost eliminată singura soluție pentru șoferi”

VIDEO. Un bancomat a fost aruncat în aer de hoți care au furat 200.000 de lei

O fetiță de 3 ani din Constanța a ajuns la spital după ce a mâncat o prăjitură cu marijuana. Mama ei spune că nu se mai oprea din râs

Două minore aflate în grija statului lucrau ca animatoare într-un club din Vaslui

Partenerii noștri