Live

Turmă de mistreți lovită de o mașină. Șapte animale au murit. Ce riscă șoferul

Data actualizării: Data publicării:
O turmă de mistreți a fost lovită de o mașină în județul Mureș. Șapte animale au murit, iar șoferul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Incidetul a avut în comuna Crăciuneşti, transmite News.ro. Sursa foto: Profimedia Images

O turmă de mistreți a fost lovită de o mașină în județul Mureș. Șapte animale au murit, iar șoferul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Incidentul a avut în comuna Crăciuneşti, transmite News.ro.

„La data de 20 iulie 2024, în cursul nopţii, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ungheni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Crăciuneşti, în apropierea pădurii, un bărbat ar fi lovit cu autoturismul său o turmă de porci mistreţi. La faţa locului, au fost identificaţi 7 porci mistreţi decedaţi, care, ulterior, au fost lăsaţi în custodia paznicului de vânătoare, fiind transportaţi la D.S.V.S.A Mureş, în vederea efectuării necropsiei”,  a anunţat duminică IPJ Mureş.

Cine e bărbatul care a intrat cu mașina în animale

Bărbatul care a intrat cu mașina în animale și a ucis șapte porci mistreți este un bărbat de 36 de ani, din Crăciuneşti. Acesta a fost reținut de polițiști și dus la audieri. Bărbatul va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, potrivit news.ro. 

Legea din România spune că cei găsiți vinovați de braconaj pot primi amezi de la 1.500.000 până la 7.500.000 lei şi pot face închisoare până la 3 luni.

Editor : Iulia Bălăianu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Amenda pe care trebuie să o plătească pasagerul unui avion după ce a avut un comportament neadecvat la bord

DGA: Angajații MAI sesizează o dată la două zile fapte de corupție. Câte dosare penale au fost înregistrate

Orașul din România în care ești amendat dacă nu ai numărul apartamentului pe ușă

Un copil de 4 ani din Mureș a fost salvat de polițiști din mâinile tatălui care amenința că îl va ucide

Partenerii noștri