Live

Tricolor arborat greşit la Haţeg. Cum arată steagurile puse pentru Centenarul Marii Uniri

Data publicării:

Administraţia oraşului Haţeg a pregătit oraşul pentru Ziua Naţională a României şi a pus mai multe drapele tricolore în zona centrală şi pe centura oraşului, însă unele dintre acestea sunt puse invers, având cele trei benzi dispuse pe orizontală. Primarul Marcel Goia a anunţat că a dispus adunarea drapelelor greşite, aduse la Timişoara, şi a comandat altele pe banii săi, scrie News.ro.

Primarul oraşului Haţeg, Marcel Goia, a declarat pentru News.ro că sunt şapte sau chiar opt drapele de dimensiuni mai mari care au fost comandate de Primăria Haţeg de la o firmă din Timişoara şi care au fost greşite. Aceste drapele au fost deja arborate pe stâlpi, iar edilul a dat dispoziţie să fie adunate.

"Sunt şapte sau opt drapele greşite, dintr-un set de mai multe, comandate la o firmă din Timişoara. Muncitorii au montat drapelele pe stâlpi, dar am dat dispoziţie să fie date jos. Este vorba de drapelele de dimensiuni mai mari care au fost greşite", a declarat primarul Marcel Goia.

Goia mai spune că a comandat din fonduri proprii 50 de drapele pentru a le înlocui pe cele greşite.

"S-a făcut achiziţie pentru drapele, la firma din Timişoara, s-au ocupat angajaţii din primărie. Acum, când am văzut că au fost greşite, am comandat 50 de drapele din banii mei pentru a le înlocui pe cele greşite. Era complicat să facem altă achiziţie pentru că durează destul de mult, iar Ziua Naţională este atât de aproape", a declarat Goia.

Edilul nu a putut preciza cât au costat drapelele comandate.

Drapelele au fost arborate pe stâlpii din centrul oraşului Haţeg, dar şi pe centura ocolitoare a oraşului.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Doroftei s-a întors unde a fost numit ”cerșetor”, după CINCI ani ”de exil”, și a recunoscut: ”Nu trebuia niciodată să fac”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

De ce trăiesc românii cu 5 ani mai puțin decât ceilalți europeni. Femeile, mai longevive decât bărbații. Explicațiile specialiștilor

Cum arată sistemul de avertizare timpurie în caz de tsunami, montat de România în largul Mării Negre. INFP: „Risc de tsunami există”

Fota: Dacă statele nemulțumite de împărțirea granițelor merg cu o agendă revizionistă la Casa Albă, lucrurile vor deveni complicate

Studiu: Românii plătesc cele mai mari rate la bancă din UE

Partenerii noștri