Live

Video Trei mașini și fațada unui bloc, distruse într-un incendiu provocat intenționat, în Codlea. Ce au surprins camerele de supraveghere

Data actualizării: Data publicării:
Trei autoturisme au fost distruse într-un incendiu pornit de la unul dintre acestea, în municipiul Codlea, flăcările extinzându-se şi provocând daune inclusiv faţadei unui bloc aflat în apropiere. Foto: ISU Brașov

Trei vehicule au fost distruse într-un incendiu, provocat intenționat, în municipiul Coldea din județul Brașov. Din primele informații, o mașină a fost incendiată din răzbunare, iar flăcările s-au extins la celelalte autoturisme și a afectat inclusiv fața unui bloc.

Conform ISU Braşov, incendiul a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri, 25 septembrie, la unul dintre autoturisme. Potrivit unor surse citate de Digi24, camerele de supraveghere au surprins cum o persoană dă foc unei mașini. Ipoteza autorităților este că incendiul a fost o răzbunare, însă motivul nu e clar încă.

Flăcările s-au extins rapid și au fost afectate și alte două autoturisme aflate în proximitatea mașinii incendiate, dar și fațada unui bloc.

La sosirea echipajelor de salvatori la faţa locului, flăcările s-au extins la alte două autoturisme și au cuprins și fațada unui bloc.

"Azi noapte (marţi spre miercuri - n.r.), în jurul orei 01.00, am fost anunţaţi de izbucnirea unui incendiu la un autoturism în localitatea Codlea. La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere din cadrul ISU Braşov şi două autospeciale aparţinând SVSU Codlea", a precizat ISU Braşov.

Pompierii au intervenit rapid și au reușit să localizeze și să lichideze incendiul la scurt timp, fără a fi înregistrate victime, două persoane autoevacuându-se, între timp, în siguranţă.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Ion Țiriac, primele declarații după ce și-a desemnat conducătorul imperiului: "Mai mult de atât nu puteam să fac!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Am ieșit la fumat”. Un român, suspectat că a incendiat 33 de mașini și de scutere în Italia

Incendiu la un cămin al Politehnicii București. Studenții s-au autoevacuat

O dubă a ars în totalitate după ce a luat foc în mers pe DE 581, în Vaslui. Care a fost cauza incendiului

Un jaf de peste 200 de mii de euro mascat de un incendiu. Cum a descoperit un bărbat că soția a fost cea care a pus totul la cale

Partenerii noștri