Live

Tânăr clujean, arestat preventiv, după ce a tras cu arma spre o mașină

Data actualizării: Data publicării:
Foto cu caracter ilustrativ: Profimedia

Un tânăr de 19 ani din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv după ce, în urma unui conflict în trafic, a tras cu un pistol de airsoft spre un autoturism, distrugându-i luneta. Incidentul a avut loc într-un cartier din Cluj-Napoca, în timp ce pe stradă se aflau mai multe persoane, scrie News.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a informat, marţi seară, că poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Cluj-Napoca, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al Serviciului Criminalistic Cluj, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa unui tânăr de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca, într-un dosar penal deschis pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Din cercetările preliminare a reieşit faptul că, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 20:15, în urma unor neînţelegeri în trafic, tânărul ar fi utilizat un pistol de tip airsoft şi ar fi tras un foc asupra unui autoturism, care se deplasa pe o stradă din cartierul Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca, distrugând luneta acestuia. În urma incidentului, persoana vătămată, un tânăr de 24 de ani, a sesizat poliţia prin apel la 112. La momentul comiterii faptelor, pe strada respectivă se aflau mai multe persoane, afectând ordinea şi liniştea publică”, a arătat IPJ Cluj.

În urma percheziţiei, au fost descoperite bunuri de interes în cauză, un tub de gaz pentru pistol neletal, tip airsoft, precum şi o pungă care conţinea bile de culoare albă, de 0,25 grame fiecare.

Ca urmare, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Editor : B.E.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au apărut imaginile de la evenimentul în care ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică” după 11 ani

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Împușcături în Ilfov. Un bărbat a tras cu arma în fața unei case, apoi a fugit

Cercetători din Cluj dezvoltă o metodă revoluționară de înţelegere a activităţii creierului

Pe Kamala Harris a luat-o gura pe dinainte, în direct. ”Dacă cineva intră în casa mea, va fi împușcat. Probabil nu trebuia să spun”

Incendiu lângă gara din Cluj-Napoca. Un vagon dezafectat a luat foc

Partenerii noștri