Live

Primăria Capitalei îi învață pe pensionari să folosească smartphone-ul, tableta și computerul. Anunțul lui Nicușor Dan

Data publicării:
Foto: Nicușor Dan Facebook

Primăria Capitalei organizează cursuri gratuite pentru vârstnicii care vor să învețe să folosească smartphone-ul, tableta, computerul și diverse aplicații online, a anunțat edilul general Nicușor Dan.

Persoanele vârstnice care vor să învețe să utilizeze smartphone-ul, tableta, computerul și diverse aplicații utile online se pot înscrie la sesiunile de instruire digitală gratuite organizate de Primăria Capitalei, prin Direcția Generală de Asistență Socială”, a scris Nicușor Dan, sâmbătă pe Facebook.

El a mai spus că aceste cursuri pentru pensionari sunt organizate lunar, marțea și joia, între orele 10.30 si 12.00, la sediul Centrului de zi pentru persoane vârstnice – Perla, situat în Șoseaua Ștefan cel Mare nr.1-3, în blocul din spatele Restaurantului Perla, iar înscrierile pot fi făcute la numărul de telefon 0753.065.331.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu s-a întâlnit cu primarii din Capitală: Vreau să stabilim un dialog permanent, e nevoie de un plan de rezolvare a problemelor

Dezinsecţie cu drone în Parcul Cişmigiu: Noua metodă prin care Primăria Capitalei încearcă să scape de țânțari

Românii cu pensii sub 3.000 de lei ar putea cere gratuit adeverințele de venit pentru recalculare

Val de procese după recalcularea pensiilor. Oamenii reclamă calcule greșite: „Din 43 de ani s-au scăzut 25 și le-a dat 13, deși ies 18”

Partenerii noștri