Live

Ministrul Muncii: Nicio pensie nu va scădea. Recalcularea pensiilor ajunge în perioada 16-31 august

Data actualizării: Data publicării:
Sursa foto: Profimedia Images

Ministrul Muncii a anunțat că deciziile de recalculare a pensiilor vor ajunge  la pensionari în perioada 16-31 august. Simona Bucura Oprescu susține că în urma recalculării nicio pensie nu va scădea.

„Important este ca fiecare pensionar să ştie că în urma recalculării, nicio pensie nu va scădea”, a explicat ministrul Muncii la România TV, potrivit News.ro.

De asemenea, ministrul Muncii susține că colegii săi de la Casele Teritoriale de Pensii au început listarea deciziilor de pensionare. 

”Colegii de la Casa Naţională de Pensii au finalizat procesul de reevaluare a dosarelor de pensii, asta înseamnă că în acest moment toate datele sunt în sistemul informatic. (..) Sunt în plin proces de recalculare, colegii de la casele teritoriale de pensii, deja, în acest moment, au început listarea deciziilor de pensionare”, a declarat ministrul Muncii, la România TV.

Simona Bucura Oprescu a explicat și că „deciziile de recalculare vor ajunge în perioada 16-31 august la pensionari. În septembrie ajunge pensia recalculată în baza principiilor noii legi a pensiilor”

Editor : Andreea Rubica

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pensionari cu dezabilități, protest în fața Guvernului după recalcularea pensiilor. „Practic li se amputează un drept”

Val de procese după recalcularea pensiilor. Oamenii reclamă calcule greșite: „Din 43 de ani s-au scăzut 25 și le-a dat 13, deși ies 18”

Casa de Pensii: Situaţiile în care valoarea de pe talonul de pensie din septembrie nu corespunde cu valoarea din decizia de recalculare

Anunțul Casei de Pensii, după ce au apărut neconcordanțe între deciziile de recalculare și taloanele pensionarilor

Partenerii noștri