Live

Iubitul doctoriței arestate în scandalul Pantelimon nu a folosit anestezic de la Spitalul Militar. Ce au descoperit polițiștii

Data actualizării: Data publicării:
Oamenii legii fac noi verificări pentru a afla de unde a luat medicul anestezicul. Imagine cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Profimedia Images

Ministerul Apărării Naționale a terminat verificările de la Spitalul Militar. Potrivit surselor Digi24, anestezicul fololsit de medicul de la spitalul Militar, iubitul doctoriței supranumite „Doamna cu Coasa” nu a fost luată din cadrul instituției medicale.

Potrivit Digi24, bărbatul mai lucrează în paralel și la 2 clinici private. Astfel, oamenii legii urmează să facă noi verificări pentru a afla de unde a luat medicul anestezicul.

Iubitul doctoriței de la Spitalul Sf. Pantelimon supranumite „Doamna cu coasa” a ieși din comă și este conștient în acest moment. Bărbatul, care a fost găsit inconștient în toaleta din centrul Brașovului după ce și-a administrat o perfuzie cu anestezic, urmează să fie audiat.

Bărbatul a fost găsit vineri, 16 august, leșinat într-o toaletă publică din Brașov, după ce și-a administrat singur o perfuzie cu anestezic. Bărbatul, medic anestezist la Spitalul Militar din București, era în stare foarte gravă atunci când a fost găsit și a fost dus de urgență la Spitalul Județean din Brașov. El rămâne internat acolo, iar medicii încearcă să-i salveze viața.

Un comunicat al IPJ Brașov arată că apelul la 112 a fost primit la ora 13.06, cu privire la faptul că „într-o toaletă publică, amplasată în Piața Sfântul Ioan din Brașov, se afla căzută o persoană în stare de inconștiență”.

„Bărbatul identificat a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, dosar aflat sub instrumentarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, la finalizarea căruia vor fi dispuse măsurile legale”.

Editor : Andreea Rubica

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Misterul morții doctoriței Gabriela Ștefănescu din Iași: a fost găsită fără suflare într-un hotel din București

Temperaturile au scăzut cu 15-20 de grade Celsius în vestul țării. Cum ne afectează sănătatea schimbarea bruscă a vremii

Cazul Sf. Pantelimon: De ce au fost eliberate cele două doctorițe. Acuzațiile procurorilor au fost desființate de Curtea de Apel

Medicul care a a fost de acord să pledeze vinovat în cazul morții actorului Matthew Perry nu va mai putea profesa

Partenerii noștri