Live

Ibrik, restaurantul românesc care i-a cucerit pe francezi

Data publicării:

Ostropelul românesc de pui, pastrama şi sarmalele cu mămăliguţă i-au cucerit pe francezi, după ce doi români au deschis un mic restaurant în Paris.

Restaurantul se numeşte Ibrik şi a fost inclus acum de revista Vogue în topul celor mai bune cinci restaurante pariziene ale momentului.

Cei doi maeştri bucătari, unul din Cluj şi celălalt din Bucureşti, au urmat cursurile unor şcoli celebre de gastronomie din Franţa. Ei au intrat şi în atenţia jurnaliştilor de la Le Figaro, care le-au laudat preparatele.

Şi fiindcă este un local care se respectă, este situat într-o zonă selectă a Parisului, nu departe de Muzeul Luvru şi Centrul Pompidou.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

45 de milioane de vizualizări: ”o imagine cât o mie de cuvinte” cu soția lui Conor Mcgregor, după ce a fost condamnat pentru viol

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Luare de ostatici la Paris. Un bărbat a fost arestat după ce a ținut cu forța angajați ai pizzeriei deținute de părinți

Catedrala Notre Dame din Paris, afectată de incendiul devastator, își redeschide porțile după 5 ani. Cât a costat restaurarea

Violențe la Paris. Protestatari ieșiți în stradă împotriva unei gale pro-Israel s-au bătut cu forțele de ordine

Un vlogger a demascat mai mulți români care păcăleau turiștii cu jocul „alba-neagra” la Turnul Eiffel. „Închide camera!”

Partenerii noștri