Ibrik, restaurantul românesc care i-a cucerit pe francezi
Ostropelul românesc de pui, pastrama şi sarmalele cu mămăliguţă i-au cucerit pe francezi, după ce doi români au deschis un mic restaurant în Paris.
Catedrala Notre Dame din Paris, afectată de incendiul devastator, își redeschide porțile după 5 ani. Cât a costat restaurarea
Violențe la Paris. Protestatari ieșiți în stradă împotriva unei gale pro-Israel s-au bătut cu forțele de ordine
Un vlogger a demascat mai mulți români care păcăleau turiștii cu jocul „alba-neagra” la Turnul Eiffel
Modă și sport la Paris. Vedete și modele au defilat într-o paradă dedicată Jocurilor Olimpice
Panică în Paris după ce o persoană a amenințat că va arunca în aer consulatul iranian
Cum arată garsoniera de 9 metri pătrați din Paris
Violențe la Paris după atacul armat care a ucis trei kurzi într-o cafenea
Violențe și gaze lacrimogene la finala Ligii Campionilor
Luminile de Crăciun au fost aprinse pe Champs-Elysees
Restaurantul se numeşte Ibrik şi a fost inclus acum de revista Vogue în topul celor mai bune cinci restaurante pariziene ale momentului.
Cei doi maeştri bucătari, unul din Cluj şi celălalt din Bucureşti, au urmat cursurile unor şcoli celebre de gastronomie din Franţa. Ei au intrat şi în atenţia jurnaliştilor de la Le Figaro, care le-au laudat preparatele.
Şi fiindcă este un local care se respectă, este situat într-o zonă selectă a Parisului, nu departe de Muzeul Luvru şi Centrul Pompidou.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News