Live

Cum și-au împărțit județele vacanța școlară din februarie 2025. Anunțul ministrului Educației

Data actualizării: Data publicării:
Foto: GettyImages

Ministrul Educației a anunțat când este programată vacanța școlară din februarie 2025 pentru fiecare județ din țară. Majoritatea Inspectoratelor Școlare au optat pentru o săptămână liberă între 17 și 21 februarie.

„Util pentru părinți: în cazul în care nu ați fost încă anuntați de către școli, mai jos găsiți harta cu vacanța din februarie 2025 pentru fiecare județ, realizată de colegii mei. Informațiile privind vacanța din februarie 2025 ne-au fost transmise de inspectoratele școlare. Anul școlar viitor începe pe 9 septembrie, iar primul interval de cursuri se încheie pe 25 octombrie” a anunțat Ligia Deca, într-o postare pe Facebook.

 

Pentru vacanța între 17 și 21 februarie au optat 22 de județe din țară, mai exact: Bihor, Sălaj, Cluj, Timișoara, Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Olt, Teleorman, Dâmbovița, Prahova, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Buzău, Vrancea, Vaslui, Ilfov și municipiul București.

Elevii din alte 17 județe vor avea vacanța din februarie în perioada 24-28 a lunii. Mai exact, este vorba despre județele: Satu Mare, Maramureș, Arad, Alba, Sibiu, Mureș, Brașov, Covasna, Harghita, Neamț, Suceava, Bacău, Iași, Botoșani, Galați, Tulcea, Constanța și Dolj.

Un singur județ a optat pentru o vacanță în perioada 10-14 februarie, este vorba despre județul Bistrița Năsăud.

 

Editor : Andreea Rubica

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ligia Deca, contre cu primarul din Slobozia Conachi. „Şcoala nu a fost afectată de inundaţii, poate vreţi să mergem la o familie, două”

Ministerul Educaţiei, anunț după un fake-news pe reţelele sociale: Contractul educaţional nu afectează drepturile părinteşti

Cum va funcționa interzicerea telefoanelor mobile în școli. Ligia Deca: Se poate ajunge la exmatriculare

Deca, despre „camera de detenție”: E un spațiu în care și până acum școlile îi puteau separa pe cei care deranjează ora de colegii lor

Partenerii noștri