Live

Caz șocant în Maramureș. O fetiță de doi ani a murit la spital, după ce a fost adusă cu urme de violență pe corp

Data publicării:
Foto: GettyImages

Poliţiştii din Maramureş au deschis un dosar penal, după ce o o fetiţă de 2 ani, care a fost adusă la spital cu urme de violență a murit. 

Mama copilei este cea care a adus-o în stare gravă la spital, cu leziuni posibil provocate prin violenţă. Medicii de la Spitalul Judeţean Baia Mare au anunțat poliția când au văzut în ce stare era fetița. 

”La data de 4 iulie a.c., reprezentanţii unei unităţi spitaliceşti din Baia Mare au sesizat Poliţia Municipiului Baia Mare în legătură cu faptul că o minoră, de 2 ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, prezenta leziuni fizice. Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că leziunile s-ar fi putut produce prin violenţă”, a transmis, vineri, IPJ Maramureş, citată de News.ro.

Poliţiştii au identificat-o pe mama fetiţei, o tânără, de 23 de ani din comuna Apa, judeţul Satu Mare, care locuieşte fără forme legale în Baia Mare.

„În cursul nopţii, minora a decedat. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii. În cauză, a fost întocmit dosar penal şi, sub coordonarea procurorului, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului, lovire sau alte violenţe şi ucidere din culpă”, a mai transmis Poliţia.

Potrivit www.presasm.ro, pacienta a ajuns în UPU Pediatrie la Spitalul Judeţean Baia Mare, în stare gravă.

”Fetiţa prezenta multiple echimoze la nivelul corpului (...) În sala de operaţii s-a constatat o patologie abdominală gravă respectiv un abdomen acut chirurgical cauzat de o peritonită care a apărut în urma unei rupturi de intestin. Din păcate, pacienta în cursul intervenţiei chirurgicale a avut două stopuri cardio respiratorii, al doilea neresuscitabil”, a declarat, pentru www.presasm.ro, dr. Lucian Bogdan, director medical Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

Editor : D.U.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

VIDEO Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Incident șocant la liceul Ghiba Birta din Arad: o profesoară a fost rănită după ce o bucată de tencuială a căzut peste ea

Un copil din Alba a fost grav rănit după ce stâlpul panoului de baschet a căzut peste el. Ce spune primarul despre incident

România se pregătește în eventualitatea unui mare cutremur. Ce planuri se fac în spitale și primării

O angajată a DGASPC Suceava a ajuns în stare gravă la spital, după ce un copac a căzut peste ea, chiar în curtea instituției

Partenerii noștri