Live

Femeie găsită moartă într-un lac din București. A plecat noaptea trecută de acasă și apoi nu s-a mai știut nimic de ea

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Poliția Română

Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti, Matei Vali Cătălina, a fost dată dispărută și este căutată de către poliţişti. A fost dată și în urmărire națională, relatează News.ro.

ACTUALIZARE 20.38 Femeia a fost găsită fără viață, într-un lac din Capitală, anunță poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, mai spun polițiștii.


Știrea inițială.„Astăzi, 18 septembrie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei femei care a plecat în cursul acestei dimineţi de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent. Persoana dispărută se numeşte Matei Vali Cătălina, este în vârstă de 43 de ani”, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit anunțului de pe pagina pentru persoane dispărute a Poliției Române, femeia a plecat de acasă în jurul orei 00.00 și de atunci nu se mai știe nimic de ea.

”Astăzi, 18 septembrie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei femei care a plecat în cursul acestei dimineţi de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent. Persoana dispărută se numeşte Matei Vali Cătălina, este în vârstă de 43 de ani”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Femeia are 160 cm înălțime și greutatea de 60 kg. Când a plecat de acasă, era îmbrăcată cu un pulover gri, pantaloni bleumarin și adidași albi.

„Poliţiştii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, a mai transmis sursa citată.

Femeia dispărută este secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila din Bucureşti.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un libanez a închiriat o maşină de 185.000 euro de la o firmă şi apoi a vândut-o. Bărbatul a fost prins de polițiștii din București

Un bărbat a amenințat trei polițiști cu un cuțit în Centrul Vechi. El a fost arestat după o urmărire în trafic

Poliția îl anchetează pe profesorul Alfred Bulai pentru „folosirea funcţiei în scop sexual”

Poliția Capitalei: Plângerile anterioare ale părinților copilului violat de „antrenorul de genii” au fost clasate

Partenerii noștri