Live

Rezultatele necropsiei în cazul Raisei. Medicii legiști anunță că fetița de doi ani a avut parte de o moarte violentă

Data actualizării: Data publicării:
Raisa, fetița de doi ani găsită fără suflare într-o râpă, în Dolj, a fost ucisă de verișorul ei în vârstă de 15 ani. Foto: Captură Digi24

Rezultatele necropsiei arată că Raisa, fetița din Dolj care a fost găsită fără suflare marți, a avut parte de o moarte violentă. Încadrarea a fost schimbată în omor, din ucidere din culpă. 

Fetița în vârstă de doi ani a fost ucisă, arată rezultatele necropsiei. Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au schimbat încadrarea din ucidere din culpă în omor.

Miercuri a fost ridicat de polițiști și suspectul crimei. Potrivit unor surse din anchetă, este vorba despre un verișor al fetiței.

Raisa, fetița de doi ani din Dolj care a dispărut ieri din fața casei unde se juca alături de mai mulți copii a fost găsită moartă pe câmp. Peste o sută de polițiști, pompieri și voluntari, inclusiv cu un elicopter, au participat la operațiunea masivă de căutare a copilului.

Fetița a fost găsită moartă într-o râpă la aproximativ 400 de metri de casa din fața căreia a dispărut ieri. Cadavrul prezenta urme de violență.

 

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un copil de 11 ani a murit după ce părinții săi au dat cu insecticid în casă, în Dolj. Sora și mama lui, în stare gravă la spital

Ce pedeapsă a primit bărbatul care a ucis-o pe fetița iubitei sale și i-a ascuns cadavrul într-o canapea

Cei trei fii ai „vrăjitoarei” Sidonia au fost trimişi în judecată pentru omor, după crima de la Padina

Criminalul de la Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat la 15 ani de închisoare

Partenerii noștri