Live

Video Razie de amploare în Ialomiţa într-un dosar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Posibil conflict între două familii

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos

Peste 200 de poliţişti din cadrul IPJ Ialomiţa, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică şi Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sprijiniţi de structuri de poliţie judiciară, participă miercuri dimineaţă la 17 percheziții în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa.

ACTUALIZARE 09:39 Toate cele 14 persoane din Bărbuleşti vizate de percheziţiile de miercuri au fost descoperite, au anunţat oficialii Poliţiei Române. La percheziţii s-au descoperit deja, arme şi substanţe interzise, iar operaţiunea continuă.

„Pot să vă confirm că până la această oră au fost depistate de către poliţişti toate persoanele vizate, respectiv cele 14 persoanele cercetate în cadrul dosarului penal şi au fost dentificate mai multe arme albe, substanţe interzise la deţinere şi un pistol”, au transmis, miercuri, oficialii Poliţiei Române, referindu-se la pecheziţiile de la Bărbuleşti.

Un elicopter survolează localitatea Bărbuleşti „pentru a avea o imagine de ansamblu cu privire la locuinţele percheziţionate”.

Reprezentanţii Poliţiei au reiterat ideea că această operaţiunea „este efectuată ca urmare a unor informaţii cu privire la faptul că ar fi urmat să escaladeze un conflict între două familii”.

Peste 200 de poliţişti şi alte forțe de ordine fac, miercuri, 17 percheziţii în localitatea din judeţul Ialomiţa.

Știrea inițială

Acţiunea are loc în cadrul unui dosar penal instrumentat la nivelul Poliţiei Municipiului Urziceni, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, potrivit unui comunicat IGPR, citat de Agerpres.

În cauză, se efectuează cercetări faţă de 14 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă fără drept, lovirea sau alte violenţe, ameninţarea, distrugerea şi violarea de domiciliu.

Această acţiune este derulată pe baza unor date şi informaţii obţinute de IPJ Ialomiţa cu privire la escaladarea unui potenţial conflict, între două familii din Bărbuleşti.

Operaţiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, echipelor canine, Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale IGPR şi efectivelor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomiţa.

Totodată, la activităţile din Ialomiţa, operaţiunea beneficiază de suport din partea IGAV din cadrul MAI.

Acţiunile urmăresc documentarea activităţii infracţionale a persoanelor cercetate.

Persoanele de interes depistate vor fi conduse la sediul poliţiei pentru amprentare, fotografiere şi audiere, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză, precizează sursa citată.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trei bărbaţi au fost reținuți în urma percheziţiilor la un clan de cămătari din Otopeni

VIDEO Zeci de percheziții la un clan de cămătari, supravegheate din elicopter. Suspecții dădeau împrumuturi cu dobânzi uriașe

Primul laborator clandestin de fabricare a metamfetaminei din România, descoperit într-o casă din Maramureș. Imagini de la percheziții

MApN anunţă exerciţiu de mobilizare în Buzău şi Ialomiţa. „Cetăţenii din rezerva armatei vor fi convocaţi la unităţile militare”

Partenerii noștri