Live

Victor Ponta deschide lista candidaților PSD Dâmbovița pentru Camera Deputaților. „Începusem să obosesc să tot fiu fostul”

Data publicării:
Victor Ponta. Foto: INQUAM Photos/Silviu Filip

Fostul premier şi lider social democrat Victor Ponta deschide lista candidaţilor PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor, propunerea fiind validată la conferinţa extraordinară de duminică a filialei, transmite Agerpres.

„Începusem să obosesc să tot fiu fostul, fostul prim ministru, fostul preşedinte (al PSD, n.r.), fostul... Acum dacă o să îmi ziceţi viitorul deputat de Dâmboviţa, o să mă simt foarte bine!”, a spus Victor Ponta celor aproape 500 de delegaţi participanţi la conferinţa PSD Dâmboviţa.

El a precizat că a rămas în relaţii foarte bune cu mulţi dintre liderii din PSD Dâmboviţa, cu mulţi primari şi membri de partid din județ. 

"Mi-am scris şi discurs, am primit şi aseară un mesaj: 'vezi că mâine ai speech la Dâmboviţa, vezi ce spui'. Zic: 'da, domnul prim-ministru, ştiu ce spun, spun ce trebuie, dar spun ce gândesc şi eu' (...). Şi eu sunt vechi în politică, dar eu n-am avut doar victorii, am avut şi înfrângeri şi am avut de învăţat mai mult din înfrângeri decât din victorii", şi-a început Victor Ponta discursul.

Acesta a explicat că liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost cel care l-a îndemnat să reintre activ în politică.

"După ce mi-a zis că va candida la funcţia de preşedinte, i-am spus: 'bine, te votez!' 'Nu, nu, zice, lasă comoditatea, lasă golful la Niculeşti, lasă conferinţele internaţionale, vino şi spune-le oamenilor de ce, de data asta, să nu mai facă aceeaşi greşeală: ne e bine cu candidatul PSD, dar nu votăm PSD'", a mai spus Ponta.

Ponta este în prezent consilier onorific al premierului Ciolacu. El a fost prim-ministru în perioada 2012 – 2015, iar în 2016, el a înființat partidul Pro România, iar acum a revenit în PSD, partid pe care l-a condus ca președinte.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

VIDEO Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Ziua de Curăţenie Naţională”, instituită în a treia zi de sâmbătă din luna septembrie, a fiecărui an, au decis deputații

Ciolacu, întrebat dacă vrea ca Ponta să fie parlamentar PSD: Pe mine mă interesează dacă a făcut de râs România. Și nu a făcut-o

Ponta: Ciolacu va intra în turul 2 al prezidențialelor/ Ce spune consilierul premierului despre soarta liderului PSD dacă va pierde

PSD, în discuții cu Victor Ponta pentru un posibil loc pe listele partidului la parlamentare. Unde ar putea candida Cristian Piedone

Partenerii noștri