Live

Tudose, reacție după ce PNL a criticat portofoliul obținut de România în CE: Invidie? Ignoranţă? Sau doar furia neputinţei?

Data publicării:
Mihai Tudose, vicepreședinte PSD și europarlamentar. Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Social-democratul Mihai Tudose îi dă replica liberalului Siegfried Mureșan care a spus că portofoliul de comisar european obținut de premierul Marcel Ciolacu are zero competențe concrete și este „gol de conținut”. Eurodeputatul PSD i-a transmis că putea să se bucure și cei din PNL, ca români, de succesul României, însă liberalii sunt supărați că acesta nu este un succes al lor. „Răutate? Invidie? Sau doar furia neputinței? Și de data aceasta dovedesc cât de comod le este în zona penibilului”, mai spune Tudose.

„Invidie? Ignoranță? Sau furia neputinței… România a obținut cea mai importantă poziție în cadrul Comisiei Europene, un post de vicepreședinte executiv care gestionează 235 miliarde euro și are în portofoliu domenii importante pe plan european și de mare impact pentru România!!! Cine este ,,supărat”? ,,Fratele” liberal Sigfried Mureșan care încearcă să arunce în derizoriu acest succes al României…  Fiindcă nu este ,,al lor, al liberalilor”… Fiindcă este un succes al lui Marcel Ciolacu… Fiindcă este un succes al PSD… Fiindcă, ca de obicei, ei sunt o parte a problemei și nu a soluției! Fiindcă nu au obținut ei, ,,liberalii”, postul de comisar pentru care vizau portofoliul extinderii UE… portofoliu care nu prea are treabă deloc cu România…”, a scris Mihai Tudose, marți pe Facebook.

El le-a transmis liberalilor că puteau „să se bucure și ei, ca români, de succesul României”.

„Puteau și ei să fie mândri că un român este vicepreședinte executiv al Comisiei Europene… Puteau să fie normali… Puteau… dar nu le iese!! Răutate? Invidie? Sau doar furia neputinței? Și de data aceasta dovedesc cât de comod le este în zona penibilului!!! Felicitări Marcel Ciolacu pentru negocieri! Succes Roxana Mânzatu! Succes România!”, a conchis Tudose.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Crin Antonescu, atac la Iohannis și liderii PNL: „nevertebrate politic”. „Orice vot pentru Ciucă e unul pentru Iohannis”

PSD a convocat Biroul Permanent Naţional pentru a discuta legea care îi dă posibilitatea lui Iohannis să candideze la parlamentare

Cum explică Nicolae Ciucă scoaterea cuvântului „ostaș” de pe panourile publicitare ale PNL. „Militar am fost o viață întreagă”

Ciucă spune că își dorește coalizarea dreptei: Celelalte forțe politice mai au aproape 70 de zile să se maturizeze

Partenerii noștri