Live

Senatul i-a ridicat imunitatea parlamentară lui Eugen Pîrvulescu, acuzat că a intermediat o mită de 60.000 de euro

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Senatul a votat, luni, în favoarea cererii ministrei Justiţiei Alina Gorghiu privind ridicarea imunităţii senatorului PNL Eugen Pîrvulescu, pentru percheziţii informatice, în dosarul care îl vizează. Anteior, Comisia juridică a acestui for legislativ a dat raport favorabil, în unanimitate pentru ridicarea imunității parlamentatului. Senatorul nu s-a prezentat la şedinţa Comisiei, pentru audiere.

Senatul a încuviințat efectuarea de percheziții informatice în ceea ce îl privește pe Eugen Pîrvulescu, cererea fiind formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (PÎCCJ), cu 77 de voturi „pentru”, zero voturi „împotrivă” și un vot nul.

Comisia juridică s-a reunit la ora 15.00 pentru a da aviz pe cererea ministrului Justiţiei care îl vizează pe senatorul Eugen Pîrvulescu, a transmis News.ro.

Senatotul liberal nu s-a prezentat la şedinţă.

Senatorii jurişti au dat un aviz favorabil, în unanimitate, pe cererea de ridicare a imunităţii senatorului, pentru efectuarea de percheziţii informatice, în dosarul în care este cercetat de către DNA.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”M-a luat puțin valul”. Culturista pe care nimeni nu o crede că nu-și editează pozele a publicat imaginile transformării

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cătălin Dancu este acuzat de DNA că a accesat ilegal date ale Poliţiei și a solicitat date secrete. Cum se apără „avocatul vedetelor”

Câciu spune că liberalii sunt „parte a succesului sau eșecului” economic. Ce a spus de Câțu și Boc, cel din urmă premier în 2010

O nouă dispută Ciolacu-Ciucă pe tema referendumului propus de Nicușor Dan. Care este neînțelegerea între liderii coaliției

Managerul interimar și alți cinci angajați ai Spitalulul din Rădăuți au fost reținuți de DNA

Partenerii noștri