Live

Exclusiv Rareș Bogdan spune că Ciucă poate forma o majoritate de dreapta de la Cotroceni: Stânga împarte sărăcia, nu vrea reforme, murim

Data actualizării: Data publicării:
Rareș Bogdan. Foto: Captură Digi24

Rareș Bogdan a atacat dur PSD miercuri seara, la Digi24, spunând că „stânga împarte sărăcia, stânga nu vrea reforme” și „nu vrea să facă lucrurile majore de care țara asta are nevoie”. Europarlamentarul PNL spune că liberali guvernează alături de social-democrați cu o „mână legată la spate”, din cauza situației internaționale, altfel, „nu guvernam cu ei”. El a mai afirmat că „în momentul în care Nicolae Ciucă ajunge la Cotroceni va putea să genereze o majoritate de dreapta care să facă reforme și să ni le asumăm”. „Dacă băltim și guvernăm de pe o zi pe alta, și împărțim bani la clientelă, murim”, a adăugat prim-vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan: Vreau să-l sprijin pe Nicolae Ciucă să stea zece ani la Cotroceni, după care om găsi un candidat, să stea tot dreapta.

Nu vreau să vină stânga, domne, pentru că stânga împarte sărăcia, pentru că stânga nu vrea reforme, nu vrea să facă lucrurile majore de care țara asta are nevoie, pentru că stânga nu înțelege că putem fi jucători, furnizori. Pentru că stânga vinde azi către o companie de stat maghiară, una dintre cele mai importante asset-uri românești, de-asta nu vreau să vină stânga la putere.

Guvernăm cu mâna legată la spate. Ne-a legat-o situația internațională, că altfel nu guvernam cu ei. Nu dispare situația internațională, dar Nicolae Ciucă va putea să facă o majoritate de dreapta.

În momentul în care ajunge la Cotroceni va putea să genereze cu un partid de 27,28%, cât poate să ajungă PNL în Parlament, după redistribuire atât vom avea, să genereze o majoritate de dreapta care să facă reforme și să ni le asumăm.

Cu riscul să cadă guverne, trebuie să facem reforme, că murim. Dacă băltim și guvernăm de pe o zi pe alta, și împărțim bani la clientelă, murim.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rareș Bogdan, întrebat dacă îl vrea pe Viktor Orban persona non grata: „Trebuie să negociem beneficii, nu să închidem granițele”

Rareș Bogdan, despre terenul de golf de la vila Neptun: „E o pajiște cu trei găuri. Așa pot să fac și eu”

Marile succese de politică externă ale României post-decembriste, obținute doar în guvernări PSD. De la NATO si UE, la Visa Waiver

Nicolae Ciucă şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale. „Voi fi un preşedinte responsabil și echilibrat”

Partenerii noștri