Live

Exclusiv Rareș Bogdan, despre întâlnirea dintre Ciucă și Ciolacu în Coaliție, după atacurile reciproce: „A pus interesul României mai presus”

Data actualizării: Data publicării:
Rareș Bogdan Foto: Captură Digi24

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a vorbit la Digi24 despre întâlnirea coaliţiei de joi şi a precizat că liderii politici „trebuie să guverneze o ţară şi e important să lase oricine orice chestiune ce ţine de un interes de partid şi să se dedice interesului ţării”.

Întrebat despre motivele întâlnirii liderilor coaliţiei de guvernare, Rareş Bogdan a precizat că aceasta a fost necesară.

„Trebuie să guverneze o ţară şi e important să lase oricine orice chestiune ce ţine de un interes de partid şi să se dedice interesului ţării, interesului naţional. Cred că e o chestiune de seriozitate şi maturitate să discuţi chestiunile importante atunci când sunt. Sunt multe decizii de luat”, a declarat Rareş Bogdan.

Ciucă a acţionat absolut corect că a mers la ședința coaliției, în ciuda atacurilor dintre PSD și PNL din ultima vreme, spune Rareș Bogdan.

”Preşedintele Ciucă a acţionat absolut corect, echilibrat şi raţional, punând încă o dată mai presus de orice interesul României. Unii nu înţeleg exact că România se află la o graniţă cu o ţară aflată în război. Cred că lucrurile trebuie înţelese extrem de clar. România nu este Spania, nu este Portugalia şi nu este nici măcar Belgia. Vorbesc despre o ţară care trebuie guvernată. Atâta tot”, a adăugat Rareș Bogdan.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu, despre „scheletele din dulapul” lui Geoană: „Dacă încep toate acele schelete să umble noaptea, va fi jale”

Ciolacu s-a întâlnit cu primarii din Capitală: Vreau să stabilim un dialog permanent, e nevoie de un plan de rezolvare a problemelor

Ministerele care primesc mai mulți bani la rectificarea bugetară

Liberalul Siegfried Mureșan, despre portofoliul României în CE: gol de conţinut, opusul a ceea ce a promis Ciolacu, este un eșec

Partenerii noștri