Live

Nicolae Ciucă: Şansa PNL este să aibă candidat la Preşedinţia României

Data publicării:
Nicolae Ciucă, președintele Senatului României. Foto: Profimedia Images

Şansa Partidului Naţional Liberal este să aibă un candidat la Preşedinţia României, a afirmat, joi, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, potrivit Agerpres. 

„Şansa noastră este să avem candidat la Preşedinţia României. Ca atare, Partidul Naţional Liberal, în acest moment, avem o decizie pe care o urmăm, nu cred că după 9 iunie se va modifica ceva”, a spus el.

Întrebat dacă este deschis la o negociere PSD-PNL privind un candidat comun la alegerile pentru prima funcţie în stat, el a afirmat: „În momentul de faţă, probabilitatea este destul de redusă”.

De asemenea, întrebat dacă exclude „complet” o negociere cu AUR pentru o alianţă de dreapta, liderul liberal a răspuns: „Da, absolut”.

Nicolae Ciucă a participat la evenimentul care a celebrat Ziua Naţională a Israelului, la Opera Naţională din Capitală.

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cu cine ar vota Marcel Ciolacu la prezidențiale, dacă nu s-ar putea alege pe sine. Răspunsul dat într-o emisiune de divertisment

PSD spune că susține indexarea pensiilor militarilor cu solda de grad. Suciu: „Nu înseamnă că vom face cum doresc cei de la PNL”

Șoșoacă și contestatara sa au fost colege de partid și au făcut împreună ritualuri vrăjitorești contra adversarilor politici

„Surpriza din octombrie.” Cum poate fi decisă lupta strânsă dintre Kamala Harris și Donald Trump pentru Casa Albă (BBC)

Partenerii noștri