Live

Liderii PNL se reunesc, miercuri seară, la Vila Lac, pentru a discuta despre strategia politică şi de campanie

Data publicării:
Nicolae Ciucă, președintele PNL. Foto: Profimedia

Liberalii se reunesc, miercuri, la Vila Lac, începând cu ora 19.00, pentru a discuta despre strategia politică şi de campanie, în contextul tensiunilor cu PSD, la discuţie urmând să participe liderii de organizaţii care vin în Capitală pentru şedinţa Biroului Politic Naţional de joi.

În ședință se va discuta despre organizarea partidului pentru cele două campanii electorale, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, pentru Digi24.

”Evident că se vor discuta şi aceste aspecte ale tensiunilor în cadrul coaliţiei şi vom stabili anumite metode de a asigura aceste ultime săptămâni ale guvernării, dar mai degrabă vom discuta chestiuni ce ţin de agenda noastră electorală”, a declarat Stroe.

Liberalul Vlad Nistor declara în urmă cu o zi că joi va avea loc o şedinţă a conducerii extinse a PNL, unde PNL va hotărî care sunt mişcările sale ulterioare, după ruperea coaliţiei cu PSD, potrivit News.ro.

Despre o decizie privind ieşirea de la guvernare, Nistor a precizat că există în mod evident, teoretic, şi această posibilitate, el arătând că probabil se va ajunge la un guvern interimar şi că sunt chiar miniştri PNL care gândesc astfel.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Reacția PSD în privința acuzațiilor despre implicarea sa în cazul Nordis: „PNL se încurcă pur și simplu în propriile minciuni”

Parlamentul European a adoptat o rezoluţie care condamnă operaţiunile hibride ale Rusiei în Republica Moldova

Ciucă, luat în râs după poanta cu Ciolacu. Tudose: „Doamne apără și păzește, ăsta ne bagă în război convins că a semnat pacea”

Ciolacu, despre ruperea coaliţiei anunţată de PNL: „Multe tâmpenii se spun în campania electorală”

Partenerii noștri