Kelemen Hunor și-a depus candidatura la prezidențiale. Cine crede că este principalul său contracandidat: „Prejudecățile”
Președintele UDMR, Kelemen Hunor, și-a depus miercuri candidatura la alegerile prezidențiale. Acesta a declarat că își menține afirmația că România este un stat eșuat și a vorbit despre principalul său contracandidat: „prejudecățile”.
VIDEO Fiica lui Mircea Geoană, acuzată că și-a plagiat discursul după cel al nepoatei lui Donald Trump
George Simion: Nea Gigi mi-a spus tot, e iscoada perfectă. PSD-ul „frecventabil” e ca cel al lui Năstase și Dragnea, aceleași metehne
Gigi Becali spune că PNL și AUR au o înțelegere pentru turul doi al prezidențialelor
Cu cine ar vota Ciolacu la prezidențiale, dacă nu s-ar putea alege pe sine însuși
Avertismentul șefului Poliției din R. Moldova după ce Rusia a plătit 130.000 de moldoveni să voteze anti-UE la referendum
Prima dezbatere prezidențială după zece ani, organizată de Digi 24 și Universitatea Babeș Bolyai
Ponta: Ciolacu va intra în turul 2 al prezidențialelor/ Ce spune consilierul premierului despre soarta liderului PSD dacă va pierde
Cât costă ceasul Trump, noua afacere a republicanului candidat la Casa Albă
Momentele proaste ale prezidențiabililor, în timp ce fac eforturi să se promoveze, au ajuns virale în presă
Kelemen Hunor, candidat la președinție: Nu prea înțeleg acest mesaj al lui Marcel Ciolacu de a împărți puterea dacă el câștigă și PSD-ul câștigă alegerile, trebuie să aibă prima șansă să formeze majoritate. Nu așa cum s-a întâmplat în 2004, nu așa cum s-a întâmplat mai târziu de câteva ori, pentru că asta înseamnă că îți bați joc de voturile oamenilor.
Care este cel mai puternic candidat pe care l-ați putea avea în turul doi?
Prejudecățile.
„În cazul meu, sigur, prejudecățile trebuie învinse”, a spus președintele UDMR, legat de cel mai puternic candidat pe care l-ar putea avea în turul 2.
Întrebat dacă România este un „stat eșuat”, sintagmă folosită și de Klaus Iohannis și de Kelemen Hunor, președintele UDMR a răspuns că este „categoric”.
„Da, categoric. Nu are capacitatea de a apăra pe cetățeni, pe oameni, există enorm de multe abuzuri din partea instituțiilor și birocrației. Este un stat hiper birocratizat. Oamenii sunt furioși când merg la fisc, când merg la spital, când merg la diverse servicii care spun că oferă servicii de calitate”, a mai pus Kelemen Hunor.
Editor : M.I.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News