Live

Kelemen Hunor, după anunțul rupturii coaliției PNL-PSD: „Este o fentă. Ei se pregătesc să guverneze împreună după alegeri”

Data actualizării: Data publicării:
Kelemen Hunor crede că totul este o perdea de fum. Foto: Profimedia

„Coaliţia de guvernare cu PSD se opreşte aici”, a declarat aseară preşedintele PNL, Nicolae Ciucă. Reprezentanţii formaţiunii spun că vor rămâne în Guvern „doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor”. O reacție a venit și din partea UDMR, prin vocea lui Kelemen Hunor scrie DigiFM.

El a declarat, pentru Știrile Digi FM, că anunțul lui Nicolae Ciucă este doar o perdea de fum.

Dacă într-adevăr se dorea ruperea coaliției, liberalii ar fi plecat și de la guvernare, în opinia sa.

„Nu prea am înțeles ce se rupe în acest moment. A zis plec dar rămân, adio dar rămân cu tine. E o vorbă, câinele nu pleacă de la măcelărie. Deci nici domnul Ciucă și PNL nu poate să se rupe de la guvernare. Este perdea de fum, chestia asta că se rupă coaliția. Fiindcă această coaliție oricum demult nu mai funcționa ca o coaliție. De fapt este o fentă această declarație a domnului Ciucă, marca Iohannis, și de aceea nu prea este credibilă, pentru că președintele acum exact patru ani, tuna și fulgera împotriva PSD-ului, ca să facă după aceea o guvernare cu PSD-ul. Este la fel, domnul Ciucă face această o fentă, dar ei se pregătesc să guverneze împreună după alegeri. Eu nu am speranțe mari că această ruptură este mai mult decât un teatru al domnului Ciucă”, a declarat Kelemen Hunor.

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au apărut imaginile de la evenimentul în care ”Michael Schumacher a avut prima apariție publică” după 11 ani

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Laura Vicol, șefa comisiei juridice din Camera Deputaților, a demisionat după dezvăluirile despre afacerile soțului ei. Reacția Nordis

PSD cere PNL să fie responsabil la guvernare

Cearta PSD-PNL privind ruperea coaliției se mută în bucătărie. „Un pas mai aproape de oala cu fasole” / „La PSD e cu mici și cu muștar”

Cum va funcționa guvernul după ce Ciucă a anunțat ruperea coaliției. PNL: Coordonare tehnică. PSD: Ceva greu de explicat

Partenerii noștri