Live

Joe Biden îl acuză pe Trump că a declanșat „o avalanşă de minciuni” înainte ca uraganul Milton să ajungă în Florida

Data publicării:
Joe Biden îl acuză pe Trump că a declanșat „o avalanşă de minciuni” înainte ca uraganul Milton să ajungă în Florida. Foto: Profimedia

Preşedintele american Joe Biden a declarat că „ are loc o propagare iresponsabilă, periculoasă şi continuă a unei dezinformări”, acuzându-l pe Donald Trump de faptul că a declanșat „o avalanșă de minciuni” despre gestionarea de către Guvern a uraganelor Helene şi Milton, relatează AFP, citată de Agerpres.

Președintele Statelor Unite ale Americii, după o reuniune la Casa Albă pe tema puternicului uragan Milton, a declarat că „are loc o propagare iresponsabilă, periculoasă şi continuă a unei dezinformări şi a unor minciuni pur şi simplu” și totodată îl acuză pe candidatul republican la președinție de faptul că a declanşat o „avalanşă de minciuni” înainte ca uraganul Milton să ajungă în Florida.

„Fostul preşedinte Trump conduce această avalanşă de minciuni”, a declarat Joe Biden.

Susținătorii lui Trump au lansat atacuri dure asupra lui Joe Biden şi Kamala Harris, acuzându-i pe aceștia că nu au mobilizat resursele necesare pentru a face față uraganului Helen, care a făcut ravagii în Florida, Georgia și Carolina de Nord.

Subiectul catastrofelor naturale a căpătat o importanță deosebită în dezbaterile politice, cu mai puțin de o lună înainte de alegerile prezidențiale din SUA, în care fostul președinte republican Donald Trump se va confrunta cu actuala vicepreședintă Kamala Harris.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Biden și Nentanyahu au discutat 50 de minute, după săptămâni de pauză. Nemulțumirea Statelor Unite

Kremlinul confirmă ceea ce Trump a negat: a primit teste COVID de la fostul președinte în pandemie

„Dacă pierde Donald Trump, m-am ars!” Elon Musk, delir în interviul cu Tucker Carlson: „Oare cât de lungă va fi condamnarea mea?”

Biden a dat vina pe Obama pentru invazia Rusiei în Ucraina. „Barack nu l-a luat niciodată în serios pe Putin”

Partenerii noștri