Live

Exclusiv Întrebat despre candidatura la președinție, Geoană spune că prioritatea lui e NATO. „Politica poate să mai aștepte”

Data publicării:
Mircea Geoană. Foto: Profimedia Images

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a declarat la emisiunea „Jurnalul de Seară” de la Digi24 că prioritatea sa este activitatea la NATO. Geoană spune că va anunța dacă va candida la prezidențiale după ce va avea o discuție cu secretarul general al NATO, Mark Rutte.

Mircea Geoană spune că va lua o decizie finală în privința unei candidaturi la prezidențiale după o discuție cu Mark Rutte.

„Un pic de răbdare, vin toate la rândul lor. Mă gândesc foarte serios la un proiect politic pentru România, anunț formal după ce termin jobul la NATO. Avem o așteptare instituțională, cinci ani de muncă la vârful NATO, predăm ștafeta echipei noi. Mai am de rezolvat o discuție cu Mark Rutte și după iau o decizie, punând instituția pe primul loc pentru că politica poate să mai aștepte. Vrem o succesiune impecabilă pentru că NATO trebuie să fie mereu pregătit”, a declarat Mircea Geoană.

Întrebat dacă era mai bine ca alegerile să fie în septembrie Mircea Geoană a declarat că nu contează pentru el data alegerilor.

„Îmi e indiferent, e un joc politic și cred că românii nu mai au chef de jocuri, e un calcul pur personal, tot românii vor vota, tot ce vor dori vor vota și tot o schimbare profundă vom avea. E crezul meu că aceste alegeri vor aduce o schimbare profundă. Mie-mi convine o schimbare profundă și pentru asta sunt tot mai aproape de o decizie finală”, a mai adăugat secretarul adjunct al NATO.

Editor : D.U.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce a spus Nicușor Dan când a fost întrebat dacă va semna pentru candidatura lui Mircea Geoană, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi

Nicușor Dan a semnat pentru susținerea lui Nicolae Ciucă la președinția României. Reacția liderului PNL: „Mulțumesc, Nicușor Dan”

„Nu e cea mai bună variantă, dar nici cea mai rea”. Cum a arătat evenimentul care a oficializat candidatura lui Ciucă la prezidențiale

Geoană a trezit fiara. De ce îl poate bate Băsescu și a treia oară

Partenerii noștri