Live

Guvernul anunță că Magistrala 4 a metroului bucureştean va fi modernizată

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Facebook

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a declarat miercuri că Magistrala 4 a metroului bucureştean va fi modernizată prin integrarea sistemului de control acces cu celelalte magistrale.

„În Bucureşti, Magistrala 4 a metroului bucureştean va fi modernizată prin integrarea sistemului de control acces cu celelalte magistrale. Este vorba, concret, despre racordul Nicolae Grigorescu - Anghel Saligny şi de legătura Gara de Nord 2 - Străuleşti. Staţiile de metrou de pe această magistrală vor fi dotate cu noi porţi de control acces, echipamente pentru validarea titlurilor de călătorie, automate de vânzare cartele, automate de vânzare de alte produse necesare călătoriei.

Astfel, la nivelul întregii reţele de metrou va fi folosită aceeaşi tehnologie, fapt care va genera o mai bună exploatare atât din punct de vedere tehnic, cât şi al costurilor de utilizare, având în minte confortul pasagerilor care beneficiază de această infrastructură de transport”, a spus Constantin într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, potrivit Agerpres. 

El a menţionat că acest proiect va costa aproximativ 163 de milioane de lei, finanţat de la bugetul de stat, şi va avea o durată de execuţie de şapte luni.

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Taximetrist bătut și lăsat fără mașină în București. Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv

Misterul morții doctoriței Gabriela Ștefănescu din Iași: a fost găsită fără suflare într-un hotel din București

Mînzatu, comisar european: Portofoliul social include 20% din bugetul UE. Era timpul ca România să aibă o astfel de influență

Ciolacu, despre portofoliul de comisar european obținut de România: E unul major pentru că va administra o cincime din bugetul UE

Partenerii noștri