Live

Daniel Băluță, despre meditațiile lui Ciolacu la economie: Își perfecționează cunoștințele, este un lucru de apreciat

Data actualizării: Data publicării:
Daniel Băluță și Anca Suciu în studioul Digi24

Daniel Băluță a spus la Digi24 că premierul Ciolacu face meditații la economie ca să-și perfecționeze cunoștințele, lucru care „este de apreciat”. Primarul Sectorului 4 a afirmat acest lucru după ce a fost întrebat de jurnalista Digi24 Anca Suciu dacă a mai văzut vreun premier care să facă acest lucru.

Anca Suciu, jurnalist Digi24: Ce părere aveți dumneavoastră despre faptul că Marcel Ciolacu se pregătește la economie, învață engleza, înainte de a fi președinte?

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4: Și eu ca medic, să știți că întotdeauna atunci când am profesat, în permanență m-am pregătit, dorind să fiu mai bun.

Este un lucru de apreciat.

Anca Suciu: Premier care să învețe economie ați mai văzut?

Daniel Băluță: Nu, să-și perfecționeze cunoștințele, să nu denaturăm...

Anca Suciu: A spus că ia meditații la economie.

Daniel Băluță: Nu, asta înseamnă că dânsul trebuie să-și perfecționeze aptitudinile respective, și cunoștințele respective. Fiecare dintre noi își dorește să fie mai bun, și este un lucru de apreciat că domnul Ciolacu nu este un individ suficient.

Mai mult decât atât, are bunul simț să spună de fiecare dată poziția în care se găsește, și să prezinte oamenilor efortul pe care îl face de a fi mai bun. Și este un efort zilnic pe care îl face în această direcție.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Maia Sandu la Chișinău: România va continua să sprijine fără echivoc parcursul european al R. Moldova

Măsurile Guvernului Ciolacu fac România tot mai atractivă pentru Diaspora. Autostrăzile, școlile și spitalele noi vor face diferența

Emil Boc recunoaște că actuala coaliție PSD-PNL funcționează doar de formă: „La nivel politic, lucrurile sunt oprite”

Premierul Ciolacu, despre deficitul bugetar al României, asumat la 6.9% din PIB: „Nu este o catastrofă, chiar nu este o catastrofă”

Partenerii noștri