Live

Coaliția se reunește pentru prima dată după atacurile dintre PSD și PNL. Nominalizarea comisarului european, pe agenda discuțiilor

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Coaliţia de guvernare se reuneşte, joi, la ora 15.00. Este prima întâlnire între liderii PSD şi PNL după atacurile recente dintre cele două partide. Pe agenda discuţiilor ar urma să fie, pe lângă atacurile recente dinspre PSD la adresa liberalilor, de la Congresul formaţiunii, şi problema nominalizării comisarului european din partea României, potrivit unor surse politice.

Liderii PSD şi PNL se reunesc după ce o perioadă lungă nu a mai avut loc nicio şedinţă a coaliţiei. Ultima întâlnire dintre cele două formaţiuni a avut loc pe 22 iulie, porivit News.ro. 

Liberalii şi social-democraţii sunt aşteptaţi să discute atât despre relaţia din coaliţie, în urma atacurilor reciproce din ultima vreme, cât şi despre nominalizarea de către premierul Ciolacu a comisarului european.

În plus, o discuţie ar putea viza şi problemele legate de recalcularea pensiilor şi decizia de ridicare a pragului de impozitare a acestora.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Lodovic Orban: Va fi o tulburare majoră în PNL după aceste alegeri, din cauza rezultatului catastrofal

Soția meditatorului lui Ciolacu la economie, propusă în conducerea BNR. Premierul spunea că acesta îl pregătește gratis

Protest al persoanelor nevăzătoare. Ciolacu asigură că nu le vor scădea pensiile și promite rezolvarea problemei în noiembrie

Crin Antonescu, atac la Iohannis și liderii PNL: „nevertebrate politic”. „Orice vot pentru Ciucă e unul pentru Iohannis”

Partenerii noștri