Live

Ciucă, întâlnire neprevăzută pe Aeroportul din Chișinău cu Ursula von der Leyen. Ce i-a spus liderul PNL președintei Comisiei Europene

Data publicării:
Foto: Nicolae Ionel Ciucă Facebook

Liderul PNL Nicolae Ciucă a avut o întâlnire neprevăzută cu preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, miercuri pe Aeroportul din Chişinău.

„Astăzi, într-o întâlnire neprevăzută pe aeroportul din Chișinău, am avut plăcerea de a discuta cu Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene. Deși a fost o discuție scurtă, am reușit să atingem subiecte esențiale pentru România și regiune, precum sprijinul Moldovei pe drumul european și cooperarea în securitatea energetică”, a scris Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Președintele Senatului a adăugat că „astfel de momente ne reamintesc cât de importante sunt dialogul și parteneriatele solide cu UE”.

Nicolae Ciucă a fost, miercuri la Chişinău, unde s-a întâlnit cu preşedinta Republicii Moldova Maia Sandu. La întâlnirea cu Maia Sand, liderul PNL a reafirmat sprijinul său deplin pentru reformele curajoase inițiate în Moldova.

„Voi consolida parteneriatul nostru și voi susține toate eforturile menite să aducă Moldova mai aproape de familia europeană”, a mai spus el pe contul său de Facebook,

Foto: Nicolae Ciucă Facebook

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce i-ar pune George Simion pe contracandidații lui să facă, dacă ar lucra la o casă. „Ciucă să dea cu bidineaua”

Liderii PNL se reunesc, miercuri seară, la Vila Lac, pentru a discuta despre strategia politică şi de campanie

Reacția PSD în privința acuzațiilor despre implicarea sa în cazul Nordis: „PNL se încurcă pur și simplu în propriile minciuni”

Ciucă, luat în râs după poanta cu Ciolacu. Tudose: „Doamne apără și păzește, ăsta ne bagă în război convins că a semnat pacea”

Partenerii noștri