Live

Ciolacu: Nu am intrat la guvernare pentru PNL, UDMR sau pentru preşedintele Iohannis. Nici măcar pentru PSD

Data publicării:
Marcel Ciolacu. Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Social-democrații nu au intrat la guvernare nici pentru PNL, nici UDMR, nici pentru președintele Klaus Iohannis și nici măcar pentru PSD, a afirmat miercuri Marcel Ciolacu. Singurii care au contat în această decizie au fost românii, a adăugat liderul politic.

„Nu am intrat la guvernare nici pentru PNL, nici pentru UDMR, nici pentru preşedintele Iohannis şi nici măcar pentru Partidul Social Democrat. Am intrat la guvernare pentru România şi pentru români.

Era evident în ce direcţie se îndreaptă România după aproape doi ani de guvernare de dreapta, după ce au vrut să ne prezinte altă realitate decât aceea în care Partidul Social Democrat câştigase alegerile. A fost un moment în care, împreună cu colegii mei şi cu colegii dumneavoastră, am luat o decizie, zic eu, corectă de a ne implica în actul de guvernare”, a declarat Marcel Ciolacu, la Alexandria, la Conferinţa judeţeană de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Teleorman.

Nici măcar pentru PSD nu au intrat social-democrații la guvernare, ci doar pentru români și România, a ținut să precizeze Ciolacu.

„N-am intrat pentru nimeni, nici măcar pentru noi, la guvernare. Am intrat pentru România şi pentru români. Se vede acest lucru. Cred că dacă vom continua să nu depăşim liniile roşii, vom continua această guvernare cel puţin până în anul 2024, dar vreau să ne pregătim ca de data aceasta să îşi înveţe bine lecţia şi să nu mai îndrăznească niciodată să încerce ce-au încercat să facă la Teleorman”, a mai adăugat Ciolacu.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu, ironic la adresa lui Ciucă, după ce i-a reproșat că nu a mers la întâlnire cu Ursula von der Leyen: „Trebuia să fie atent”

Ciucă, întrebat dacă e nevoie de modificarea legii pentru ca Iohannis să poată candida: „Nu am cunoştinţele necesare”

Ciolacu: Nu este nevoie de legislaţie suplimentară ca domnul preşedinte Iohannis să candideze

Ciolacu spune că deficitul bugetar de 6,9% din PIB este „sustenabil” datorită investițiilor. „Ai băgat 1 euro, vin 6 sau 8 euro înapoi”

Partenerii noștri