Live

Ciolacu neagă că a fost în vacanță cu Laura Vicol și soțul acesteia. „Nu am fost niciodată în Dubai cu familia Ciorbă”

Data actualizării: Data publicării:
Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD și deputata PSD Laura Vicol. Colaj foto: Inquam Photos/Mălina Norocea/George Călin

Premierul Marcel Ciolacu neagă că ar fi fost în vacanţă în Dubai cu Laura Vicol şi soţul acesteia, precizând că s-a întâlnit cu cei doi în avion la întoarcerea în ţară. „Mă puteam întâlni în avion şi cu domnul Iohannis, înseamnă că am fost cu el la golf?”, a afirmat Ciolacu, citat de news.ro.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, joi, dacă a fost în vacanţă în Dubai cu Sorin Grindeanu şi Laura Vicol şi a afirmat: „Nu am fost niciodată în Dubai cu familia Ciorbă în vacanţă. Niciodată. Ca să lămurim şi acest lucru”.

Premierul explică că s-a întâlnit în avion, la întoarcere, cu cei doi.

„Este o suprapunere, din câte îmi amintesc, vă daţi seama că am stat şi am căutat. De vacanţă este exclus, este o suprapunere de avion când m-am întors în ţară. Iertaţi-mă, mă puteam întâlni în avion şi cu domnul Iohannis, înseamnă că am fost cu el la golf?! Să mă ierte Dumnezeu!”, a mai declarat Ciolacu.

Declarația premierului Ciolacu a fost făcută în contextul anchetei publicate de Recorder legată de cazul Nordis, companie în care Vladimir Ciorbă, soţul deputatului PSD Laura Vicol, este acţionar principal. Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) are în lucru un dosar penal în cazul Nordis, potrivit unor surse Digi24.

Deputata PSD Laura Vicol a anunțat că a demisionat de la șefia comisiei juridice a Camerei Deputaților, la o zi după investigația Recorder în care s-a vorbit de afacerea imobiliară a soțului ei.

Editor : M.L.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

STENOGRAME Blaga îl avertizează pe Ciucă: „Cei care sunt acum lângă dumneavoastră vor sări primii să vă ia gâtul după alegeri”

Reacția lui Ciolacu la acuzațiile Mariei Zaharova: „Propaganda agresivă a Rusiei deformează datele istorice”

Ciucă: PNL a aprobat întreruperea dialogului politic cu PSD şi rămânerea la guvernare. Ciolacu: Guvernul trebuie să funcţioneze

Marcel Ciolacu anunță că România va adera anul acesta la Schengen terestru: „Sunt în contact cu cancelarul Nehammer”

Partenerii noștri