Live

Ciolacu, ironic la adresa lui Ciucă, după ce i-a reproșat că nu a mers la întâlnire cu Ursula von der Leyen: „Trebuia să fie atent”

Data publicării:
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu a comentat ironic la o postare pe Facebook a preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, care l-a acuzat că nu a mers la o întâlnire cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pe tema ajutoarelor pentru victimele inundaţiilor. Ciolacu spune că era în ședința CSAT și că Ciucă trebuia doar să fie atent la agenda lui publică a premierului.

Marcel Ciolacu a fost întrebat sâmbătă cum îi răspunde lui Nicolae Ciucă, care l-a atacat printr-o postare pe Facebook deoarece nu a fost prezent la o întâlnire cu preşedintele Comisiei Europene, unde s-a discutat despre alocarea unor fonduri pentru refacerea infrastructurii afectate de inundaţii.

„Îmi pare rău de postarea domnului Ciucă, dânsul ştiind foarte bine, doar trebuia să fie atent la agenda mea publică. Am avut CSAT. Mai mult, pentru că m-aţi întrebat, am avut o discuţie cu preşedinta Von der Leyen când se deplasa spre Polonia. Am avut normal o discuţie cu primul-ministru al Poloniei şi nu în ultimul rând am avut o discuţie cu cancelarul Nehammer. Deci ne-am coordonat. A fost invitat şi premierul Cehiei. Am mers la CSAT şi am continuat totuşi să coordonez împreună cu vicepremierul Cătălin Predoiu”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

El crede că postarea respectivă nu a fost scrisă de preşedintele PNL.

„Eu nu cred că domnul Nicolae Ciucă a scris acea postare. Asta este părerea mea personală. (...) Nu i-a fost spart contul, dar fiecare dintre noi avem nişte colaboratori”, a detaliat Marcel Ciolacu.

Nicolae Ciucă a scris pe pagina sa de Facebook că Marcel Ciolacu are de dat o explicaţie oamenilor afectaţi de inundaţii pentru că nu a fost prezent la o întâlnire cu Ursula von der Leyen chiar pe tema pagubelor produse de aceste inundaţii.

„Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a întâlnit cu prim-miniştrii din Polonia, Cehia, Austria şi Slovacia pentru a discuta despre alocarea celor 10 miliarde de euro pentru ţările din Europa Centrală. România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la această întâlnire crucială, într-un moment în care românii afectaţi au nevoie urgentă de sprijin. Premierul Ciolacu are de dat o explicaţie acestor oameni”, a postat Nicolae Ciucă.

Editor : B.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 20 de ani, e iubita fiului unui interlop arestat și câștigă o avere în fiecare lună. Tatăl ei a scos oamenii pe străzi

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Dunărea a atins în zori nivelul maxim la Budapesta. Ce se așteaptă în orele următoare și cum se pregătește România

Ciucă, întrebat dacă e nevoie de modificarea legii pentru ca Iohannis să poată candida: „Nu am cunoştinţele necesare”

Ciolacu: Nu este nevoie de legislaţie suplimentară ca domnul preşedinte Iohannis să candideze

Dezastru în Japonia. Zeci de mii de oameni, evacuați din cauza inundațiilor. Orașe întregi au fost distruse

Partenerii noștri