Live

Ciolacu: În acest moment, UMDR nu se află în această coaliţie. Dar seara nu s-a terminat încă

Data publicării:
Marcel Ciolacu. Foto: George Călin/Inquam Photos

În acest moment, UMDR nu se află în coaliţie, a anunțat Marcel Ciolacu, care a precizat că în această seară se va depune lista miniştrilor şi Programul de Guvernare.

„Am votat ambele variante şi cu prezenţa UDMR la guvernare şi fără UDMR la guvernare. După conferințele de presă, o să ne strângem toți cei desemnați, împreună cu președintele Senatului, Nicolae Ciucă, și vom vedea dacă continuăm discuția sau vom depune lista de miniștri și programul de guvernare. Programul de guvernare este finalizat”, a anunţat, marţi seară, Marcel Ciolacu.

„Din punctul nostru de vedere, cu regret o spun, în acest moment, UDMR şi colegii mei, Tanczos Barna, Cseke Attila, Kelemen Hunor nu sunt în această coaliţie. Dar, repet, seara nu s-a terminat încă”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

Premierul desemnat Marcel Ciolacu a prezentat marți seară ceea ce a numit „viziunea pentru națiune” a Guvernului pe care îl va conduce.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Premierul Ciolacu, despre deficitul bugetar al României, asumat la 6.9% din PIB: „Nu este o catastrofă, chiar nu este o catastrofă”

Marcel Ciolacu, vizită în Republica Moldova. Premierul se va întâlni cu președinta Maia Sandu și omologul său Dorin Recean

Ciucă: Nu o să vorbesc urât despre Marcel Ciolacu. Suntem într-o pauză operativă

Kelemen Hunor și-a depus candidatura la prezidențiale. Cine crede că este principalul său contracandidat: „Prejudecățile”

Partenerii noștri