Live

Ciolacu, după ce Tudose a spus că nu exclude o guvernare cu AUR: „E în campanie. Ce vreţi, să trimită numai zâmbete la PNL?”

Data publicării:
Marcel Ciolacu. FOTO: Inquam Photos / Mălina Norocea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi despre afirmaţia lui Mihai Tudose că nu exclude o guvernare cu AUR că acesta este în campanie electorală. „Ce vreţi, să trimită numai zâmbete la PNL? Am văzut că şi PNL iese că vor să guverneze cu USR-ul ”, a spus el. Ciolacu a precizat că exclude acest scenariu.

Ciolacu a fost întrebat la Craiova dacă exclude o guvernare cu AUR, după ce europarlamentarul PSD Mihai Tudose afirmase că nu exclud acest lucru, după alegeri. Marcel Ciolacu a răspuns că el exclude acest scenariu şi a precizat că Mihai Tudose este în campanie.

„E în campanie electorală, normal, ce vreţi, să trimită numai zâmbete la PNL? Dar am văzut că şi PNL iese că vor să guverneze cu USR-ul? Vă aduceţi aminte cele 8 luni de guvernare cu USR? Eu nu mai vreau să îmi aduc aminte”.

Ciolacu a mai spus că a discutat cu Nicolae Ciucă în ultimele zile, despre guvernare.

„Suntem copreşedinţii care are guvernarea României”, a ţinut să precizeze el.

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose nu exclude varianta unei alianţe a social-democraţilor cu AUR, după alegerile parlamentare. Întrebat la Digi24 dacă toate alianţele sunt posibile, el a răspuns: „Toate variantele sunt posibile. Şi PNL cu AUR, şi USR cu AUR. Toate sunt posibile, teoretic”.

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu s-a întâlnit cu primarii din Capitală: Vreau să stabilim un dialog permanent, e nevoie de un plan de rezolvare a problemelor

Mînzatu, comisar european: Portofoliul social include 20% din bugetul UE. Era timpul ca România să aibă o astfel de influență

Tudose, reacție după ce PNL a criticat portofoliul obținut de România în CE: Invidie? Ignoranţă? Sau doar furia neputinţei?

Liberalul Siegfried Mureșan, despre portofoliul României în CE: gol de conţinut, opusul a ceea ce a promis Ciolacu, este un eșec

Partenerii noștri