Live

Ciolacu: „Dacă nu ar fi fost comasarea europarlamentarelor cu localele, prezenţa la vot în acest moment ar fi fost una sub 25%”

Data publicării:
Premierul Marcel Ciolacu. Foto: Inquam Photos / Mălina Norocea

Marcel Ciolacu a afirmat că decizia de comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare a fost una „foarte bună”. Liderul PSD a mai precizat că, în cazul în care nu era luată o astfel de hotărâre, atunci prezenţa la vot ar fi sub 25%, transmite News.ro.

„Sunt prim-ministrul României. Vremelnic. Eu nu iau decizii în funcţie de PSD sau de PNL. A fost o decizie pentru că, dacă nu ar fi fost comasarea europarlamentarelor cu localele, prezenţa la vot în acest moment ar fi fost una sub 25%. Ăsta era trendul în acel moment şi cred că s-a luat o decizie foarte bună.

Cu cât vor fi prezenţi mai mulţi români la vot, cu atât oamenii politici care vor reprezenta pe români atât la nivel european, cât şi la nivel local vor fi mai legitimi”, a spus Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută, vineri la sediul PSD Alba Iulia.

Toni Greblă, preşedintele Autorităţii Electorale Permanente a vorbit vineri seara, în exclusivitate la emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss de la Digi24, despre procesul de vot la alegerile locale și cele europarlamentare care vor avea loc la data de 9 iunie. Acesta a spus și între ce ore se votează și în ce condiții procesul de votare poate fi prelungit.

Editor : A.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Marele trădător al Ucrainei” a agresat-o pe fosta sa soție, de față cu copiii lor! Ce au făcut cele două fetițe

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un ciclon periculos va lovi România, risc major de inundații. Ce zone vor fi afectate și care sunt măsurile anunțate de autorități

Ciolacu nu vrea alianță de guvernare cu AUR după alegeri: Un partid populist, cu comportament de agent imobiliar

Ciolacu spune că nu s-a discutat în aprilie despre „legea Iohannis”: Atunci dorea să fie la NATO sau la Comisia Europeană

Ciolacu răspunde la nemulțumirile lui Iohannis privind comisarul european: Sunt mai bun negociator decât dânsul

Partenerii noștri