Live

Video Ce spunea George Simion despre listele de semnături: Nu este posibil să strângi cinstit 100.000 de semnături

Data actualizării: Data publicării:
George Simion, liderul AUR. FOTO: Inquam Photos/George Călin

Președintele partidului AUR, George Simion, declara cu doar câteva zile înainte de dosarul Parchetului că nu este posibil să strângi cinstit 100.000 de semnături: „Este o prefăcătorie”. 

Într-un interviu cu Valeriu Nicolae, președintele AUR spune despre cum se depun semnăturile false: „Este cu siguranță o fraudă, este o chestiune de bravadă, unii își ascund hoția asta (...) Nu a strâns nici USR, nici AUR aceste semnături (...), n-au strâns nici independenții”. 

George Simion este vizat de procurorii Parchetului General în dosarul în care Silvestru Șoșoacă este cercetat pentru falsificarea semnăturilor depuse pentru candidatura la alegerile europarlamentare. 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cazul de viol de la Școala de Vară AUR. După un an, fata se simte „trădată” de autorități: „S-a spus că nu sunt o victimă credibilă”

Acuzații de plagiat, BAC luat cu 7 sau facultăți netrecute în CV. Ce școli au absolvit principalii candidați la Președinție

Ce spune Marcel Ciolacu despre contracandidații săi la prezidențiale. „În viaţă, ca să nu fii ridicol, nu trebuie să sari nişte etape”

Trei candidați la prezidențiale, un scandal. Serbările Naționale de la Țebea, marcate de huiduieli și propagandă politică

Partenerii noștri